Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy anyám ilyeneket...

Normális hogy anyám ilyeneket csinál?

Figyelt kérdés
Anyám közönség előtt a seggemet fogdossa, a seggemet paskolva "terelget" kikeszit vele. Ha szólok hogy megalázó azt mondja hogy. túl érzékeny vagyok. 15/l

2013. jan. 14. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

naperzse.

Ilyen senkinél nem a szeretet kifejezése. Ha valóban szeretne, nem csinálná , mivel, (ha magától nem is jött rá?!), te szóltál neki, hogy nagyon zavar, tehát azzal a tudattal csinálja, hogy zavar téged. Ha valakit szeretünk, nem csinálunk olyat neki, amiről tudjuk, hogy rossz neki.

Semmikép nem a szeretet kifejezése az ilyen. Az elég beteges gondolat. De biztos nem pedofil az anyád? A pedofilok is van, hogy a szeretetre hivatkoznak.

2013. jan. 17. 19:11
 12/17 anonim ***** válasza:
bocsi, szerintem szólj rá, és egyébként nem normális egyáltalán. szerintem ne hagyd, és addig mondd amig abba nem hagyja. és egyébként mi van ha túl érzékeny vagy? semmi. (bár sztem ezek alapján nem vagy érzékeny..)
2013. jan. 17. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok.

vagy elmebeteg? (mert a pedók inkább titokban csinálják).

Egyébként milyen? ez az egy "furcsasága" van, vagy van más is?

2013. jan. 17. 20:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az összes választ!

Egyébként jó fej, kedves, okos anyum. Egyetemet végzett doktorált mikrobiológus, tehát értelmiségi család vagyunk.

Nem túlzottan szigorú, de nem vagyok elkényeztetve.

Sok mindent meg lehet vele beszélni.

Amúgy kiskorom óta ilyen, imád ölelgetni, szeretgetni, bújni,fogdosni, puszilgatni. Az ölelés puszi bárhol oké.

Az hogy a kanapén otthon összebújunk oké.

De nyílt színe nagyon zavar.

2013. jan. 17. 23:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze, bármelyik lányt zavarna, ha az anyja ilyeneket csinálna. De ráadásul diplomás, mikrobiológus... hát ez számomra (is) ÉRTHETETLEN.
2013. jan. 22. 23:09
 16/17 anonim ***** válasza:
tényleg ez a legnagyobb bajod? másnak egész nap szörnyű fizikai fájdalmai vannak.te azt sem tudod,mi az igazi gond,az igazi fájdalom.
2013. jún. 29. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, te ritka idióta vagy...

Ennyi erővel az összes kérdés itt hülyeség, mert minden bajnál van nagyobb a világon.

2013. jún. 29. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.