Egy viszonylag jó középiskolába felvesznek 3,5-6 átlaggal?
Figyelt kérdés
közgazdasági iskoláról van szó. Sajnos nem úgy fog sikerülni a félévim ahogy szerettem volna , és most félek.:((2013. jan. 7. 14:27
11/20 A kérdező kommentje:
köszi:) a magyar elég jól ment próba felvételiken, de a matek..
2013. jan. 7. 17:44
12/20 anonim válasza:
valami szimpi fiatalos matektanárt fogdj házhoz és azzal gyakorolj felvételit. én úgy csináltam, megtettem mindent amit tudtam, 37 pontos lett, most nagyon jó suliban vagyok. gimiben
13/20 anonim válasza:
Oldj meg minél több feladatlapot lehetőleg matektanárral.Én is így csináltam de végül csak 34 pontom lett és én is nyelvi előkészítőre mentem (és csak 1 sulit jelöltem meg)és fölvettek.Mondjuk félévkor 4,9 volt az átlagom:D De a szóbeli is sokat számít,úgy hogy ne aggódj.Még simán fölvehetnek.
14/20 A kérdező kommentje:
én lecsúsztam:S szóbelim nem lesz:D
2013. jan. 9. 19:09
15/20 A kérdező kommentje:
a központim nem lett a legjobb, de lehet olyat is h a hetedik évvégi, és nyolcadik félévi jegyek kétszerese. Ez nekem 100/68
2013. jan. 24. 14:45
17/20 A kérdező kommentje:
50pont körül. de vagy azt nézik, vagy az átlagod, amelyik a jobb:) és az nekem 100/68
2013. jan. 24. 15:19
18/20 anonim válasza:
én is közgazdaságiba járok, ne aggódj az még jónak számít. nekem 5.0 volt az átlagom mindig is de voltak az osztályban olyanok akik nagyon rosszak voltak mégis bekerültek. Igaz 9.ik után megbuktak
19/20 anonim válasza:
közgazdasági suliba jelentkeztem én is, 22 pontos matek központit írtam az 50ből.. 33 pontos magyart... szóval 100/55 pontom volt, simán felvettek.. én is úgy voltam vele hogy a 0.ot jelölöm elsőnek, de felvettek simán a közgáz szakra is, és most jó tanuló vagyok..
20/20 anonim válasza:
6-ossal tuti, de az 5-ös is elég. A 3,5 nem annyira jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!