Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen meddig engedtek el...

16 évesen meddig engedtek el titeket bulizni?

Figyelt kérdés
Nappal engednek mindenhova, de mindig este 10-re hazahívnak. Egy elég erőss suliba járok, közepes tanuló vagyok, látják, hogy igyekszem, ahogy tudok még sem engednek sehova bulizni. A haverokkal pedig szégyellek elmenni valahova mert 10 kor már hívnak hogy mennyek haza. Mér elegem van ebből! Alig vannak barátaim, akik pedig vannak attól kell félnem hogy elvesztem őket, mert úgy gondolom, hogy nem csak a suliban, hanem sulin kívül is kellene barátkozni. De ezt nem értik meg. Pedig olyan jó lenne azzal a néhány baráttal elmenni egyet bulizni. Segítsetek!!! 16/f

2013. jan. 5. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csaj vagyok és 16 évesen úgy emlékszem, hogy már nem szabták meg az időpontot. Nekem amúgy is lazábbak a szüleim. Minden hétvégén discóba jártam és reggel mentem haza. 16 éves voltam mikor az életembe lépett párom, ő 12 évvel idősebb nála és van egy kislánya is, akkor oda álltam anyumék elé, h lenne ő és, h szeretnénk összejönni, de van a korkülönbség és a kislány, ők csak megrándították a vállukat és annyit mondtak, h ez az én magánéletem és, ha boldog leszek akkor oké, de ők nem akarnak ebbe bele szólni. És azóta is együtt vagyunk már 22 vagyok és van egy gyönyörű 1 éves kisfiúnk is. És én is tuti laza szülő leszek, nem hiszem, h jó, ha "ketrecbe" zárjuk a gyerekeinket, az csak azt jelenté, h nem bízunk bennünk...
2013. jan. 9. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért akarsz annyira bulizni?

Engem pl:. egyáltalán nem engedtek ki este. Nekem 9 kor haza kellett érnem bárhol voltam.

Mondjuk nem is hiányzott.

18 vagyok 11 ig életembe egyszer voltam barátoknál, és akkoris nem jöhettem haza egyedül.

2013. jan. 9. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Én este 10re érek haza különóráról. Egyébként nem is szeretnék diszkóba járni, és eddig 1x voltam szilveszterkor házibuliban. Pedig a szüleim lazák, bármeddig maradhatnék, ha nekik nem kell értem jönniük, szal megoldom a szállítást vagy másnál alszom.
2013. jan. 10. 00:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

En 14 eves vagyok, es ha van valami buli valakinel, vagy a faluban mondjuk egy bal engednek reggelig is akar, mert tudjak, hogy vigyazok magamra, es hogy a barataimmal is figyelunk egymasra.De ha pl csak kiulunk a parkba a barataimmal akkor viszont, 10-11re haza kell menjek.

Reemelem segithettem.

Szioo:)

2013. jan. 10. 11:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Én 2 hónap múlva leszek 16.:)

Hát..engem hétvégén 10-ig engednek, de pl. ha előtte szólok, hogy bulizni megyek akkor max 2-3 fele itthon kell lennem. Viszont anyukám kikötötte mikor elkezdtem buliba járni, hogy mivel suli idő van, ezért 2 havonta 3x mehetek el bulizni.Azonban volt, hogy egy haveromnak szülinapi bulija volt, de én nem mehettem volna emiatt a "szabálya"(2havonta 3x) miatt, viszont szépen megkértem hogy hadd mehessek és felhoztam neki a jó jegyeimet.:))

Szerintem beszélj a szüleiddel. Esetleg tegyetek kompromisszumokat.:)

16/L

2013. jan. 10. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:

most vagyok 15, szilveszterkor pl azt mondták hogy ha megunom mennyek haza. szóval nem voltam "hazarendelve" fél ötkor mentem haza. máskor, sima buli vagy ilyesmi, általában 2-3 óráig vagyok elengedve. nekem is ilyenek voltak... úgy kezdtem, hogy először csak sétálni engedjenek ki nyáron 10ig.. szép lassan 11 ig is kint lehettem, de csak nyáron. majd az első bulinál mondták hogy éjfél.. na akkor mondtam meg nekik, hogy akkor el sem megyek. így szépen fokozatosan "szoktattam" őket hozzá, hogy később megyek haza. na persze ez nagyvárosban nem biztos hogy így lenne, kisvárosban lakom.de szerintem mondd el ezt a szüleidnek, hogy így nem tudsz barátokat szerezni. hajrá :)

15/l

2013. jan. 10. 16:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Hétköznap max fél 10-ig lehettem kint, hétvégén ha bulizni mentem, ami ritkán fordult elő 2-3 havonta akkor éjfél-1 között kellett haza mennem.
2013. jan. 10. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!