16 évesen meddig engedtek el titeket bulizni?
Hát,én lány vagyok, de sose kívántam a bulizást, tesom viszont ige, cssak neki 16 évesen komoly barátja volt (mai napig együtt vannak) és igy vele elengedte anyum bármeddig.
Amugy én is féltenélek, de azért fiú vagy, jobban engednélek mint a lányomat :)
Ne aggódjál. Nem maradsz le semmiről.
16 évesen engem se engedtek. És így utólag örülök neki. Most 18 vagyok és így engednek 10 ig.
2 hónap múlva leszek 16 (lány), remélem nem gond :)
14,5 éves korom óta járok szórakozni, akkor is zárásig maradhattam (hajnali 3), és most is. Bár egy ideje rászoktam arra, hogy utána még sétálunk egyet a barátnőimmel, vagy leülünk egy padra beszélgetni, úgyhogy 4 (esetleg fél 5) körül szoktam hazaérni.
4.8 az átlagom.
Én 16 éves vagyok, ha nem így alakult volna a sorsom anyu sehova nem engedne bulizni a barátnőmön kívül , mivel már így van ahogy van ha azt kérdezzem meg reggelig akkor reggelig.
Mivel mindennap jársz iskolába szép hogy haza hívnak estére a hét vége meg más téma. Haverok ?! Mindenki nekik akar megfelelni amit szerintem nem kéne. Jó buli buli nekem mondhatod.. Éjjel meg nem barátkozni szoktak hanem bulizni, a nappal a barátkozás ideje szerintem. Annyit tehetsz hogy szépen meg kéred a szüleid meg mondod nem vagy már kis fiú nem lesz belöle alkalom, Bár ahogy le írtad olyan mintha rendszeresen járni akarnál. Nagyobb esélyel jársz ha nem csak úgy kérdezed meg hanem valami alkalom miatt.
Üdv. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!