Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen meddig engedtek el...

16 évesen meddig engedtek el titeket bulizni?

Figyelt kérdés
Nappal engednek mindenhova, de mindig este 10-re hazahívnak. Egy elég erőss suliba járok, közepes tanuló vagyok, látják, hogy igyekszem, ahogy tudok még sem engednek sehova bulizni. A haverokkal pedig szégyellek elmenni valahova mert 10 kor már hívnak hogy mennyek haza. Mér elegem van ebből! Alig vannak barátaim, akik pedig vannak attól kell félnem hogy elvesztem őket, mert úgy gondolom, hogy nem csak a suliban, hanem sulin kívül is kellene barátkozni. De ezt nem értik meg. Pedig olyan jó lenne azzal a néhány baráttal elmenni egyet bulizni. Segítsetek!!! 16/f

2013. jan. 5. 14:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát,én lány vagyok, de sose kívántam a bulizást, tesom viszont ige, cssak neki 16 évesen komoly barátja volt (mai napig együtt vannak) és igy vele elengedte anyum bármeddig.

Amugy én is féltenélek, de azért fiú vagy, jobban engednélek mint a lányomat :)

2013. jan. 5. 14:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
kb éjjel kettőig, de alig ittam, 4.8-as átlagom volt és ennyi idősen csak nagyon lightosan pasiztam. viszont imádtam táncolni, azt meg napközben csinálni elég béna :-). kb tényleg csak ezért mentem nagy társaságban, barátnőkkel és néhány fiúval vegyesen. sosem vágtam át a szüleimet, ezért megbíztak bennem
2013. jan. 5. 15:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem nyáron 3-4-ig is elengedtek (úgy, hogy jöttek értünk). Így suliidőben az utolsó busszal jövök haza, ha valahova megyünk(ez 22.45-kor indul) vagy ha tovább tart, akkor 2-ig maradhatok általában. Most szilveszterkor engedtek el először reggelig házibuliba. :) Megbíznak bennem, ezért nem veszik olyan szigorúan a dolgot. 16/l
2013. jan. 5. 16:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem 1-2 de ha mondjuk házibuli van vagy vmi nagyobb buli akkor megbeszéljük hogy tovább maradhatok. Amúgy meg szerintem a jegyek nem függnek össze hogy kit meddig engednek el :D
2013. jan. 5. 16:58
 5/17 anonim ***** válasza:
13%

Ne aggódjál. Nem maradsz le semmiről.

16 évesen engem se engedtek. És így utólag örülök neki. Most 18 vagyok és így engednek 10 ig.

2013. jan. 5. 17:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap múlva leszek 16 (lány), remélem nem gond :)

14,5 éves korom óta járok szórakozni, akkor is zárásig maradhattam (hajnali 3), és most is. Bár egy ideje rászoktam arra, hogy utána még sétálunk egyet a barátnőimmel, vagy leülünk egy padra beszélgetni, úgyhogy 4 (esetleg fél 5) körül szoktam hazaérni.

4.8 az átlagom.

2013. jan. 5. 17:51
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen 10 azért elég gáz főleg ha jársz discoba 10-11 körül engednek be...
2013. jan. 5. 18:01
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
16 vagyok és még nem voltam úúgy bulizni.. nem is vágyom rá
2013. jan. 5. 18:20
 9/17 anonim ***** válasza:
38%

Én 16 éves vagyok, ha nem így alakult volna a sorsom anyu sehova nem engedne bulizni a barátnőmön kívül , mivel már így van ahogy van ha azt kérdezzem meg reggelig akkor reggelig.

Mivel mindennap jársz iskolába szép hogy haza hívnak estére a hét vége meg más téma. Haverok ?! Mindenki nekik akar megfelelni amit szerintem nem kéne. Jó buli buli nekem mondhatod.. Éjjel meg nem barátkozni szoktak hanem bulizni, a nappal a barátkozás ideje szerintem. Annyit tehetsz hogy szépen meg kéred a szüleid meg mondod nem vagy már kis fiú nem lesz belöle alkalom, Bár ahogy le írtad olyan mintha rendszeresen járni akarnál. Nagyobb esélyel jársz ha nem csak úgy kérdezed meg hanem valami alkalom miatt.

Üdv. 16/L

2013. jan. 5. 18:31
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
nyugi.. nem vagy egyedül :) de ezt meg lehet érteni
2013. jan. 5. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!