Titeket hány évesen engedtek el bulizni?
14 éves vagyok és anyám csak 10-11ig enged el amikor más 14 éves barátaim maradhatnak 12ig(24:00ig) vagy 1,2 ig is... ti mit tanácsoltok hogy kérjem meg??
és titeket mikor engedtek el legelőször bulizni??
Édesanyádnak van igaza.Most még ezt nyilván nem látod be,de néhány év múlva rájössz,hogy igaza volt.
Nem feltétlenül kell,mindenkinek azt tenni és úgy éln i,ahogy a többiek.
Gondolom a veled egykorúak arra biztatnak majd,hogy harcolj anyukáddal.Gondolkodj,és beszélgess el vele.
engem 14 evesen engedtek el elöször egesz ejszakara hazibuliba, mert az volt az elv, ami szerintem logikus, hogy inakbb reggel menjek haza, mint ejszaka, kicsit veszeleyesebb....
Aztan 15 evesen mehettem el szorakozohelyre elöször, akkor is ezen elv szerint, mivel a többiek reggelig maradhattak, igy akkor nem kellett egyedül mennem, meg taxival sem szerettek, ha egyedül megyek. Szerintem erthetö, es szamomra logikusabb.... En este 10 utan nem szivesen engednem a gyerekemet egyedül az utcara.
Szerintem probalj erre hivatkozni, mert ez vegülis logikius, meg akkor is, ha közel laktok, teljesen mindegy, hogy 3 km-t, vagy 300 m-t kell megtenned, ejszaka, egyedül, ha pont ott es akkor törtenik veled valami...
engem anyám csak felvételi után fog engedni, de valójában nincs is nagyon vágyam menni, mert nem vok az a fajta...
amúgy sztem örülj h eddig is enged, mert van akit még eddig se engednek...
Ilyenkor azt szoktam mondani gondolkozz a szüleid fejével :) Annyi rossz dolog történik, főleg ha nagyobb városban laksz. Mennyi rablásról, erőszakról hallani, ha azt hiszed ilyesmi veled úgysem történhet meg elég nagy tévedésben vagy. Természetes hogy a szüleid nem engedik hogy kint legyél hajnalig. Féltenek.
Ráérsz még bulizni, 14 vagy, lesz még elég időd rá. Van akit 10-11ig sem engednek el ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!