Este hány órakor kell szerintetek átlagban lefeküdni egy 12 éves kislánynak ahhoz hogy kipihenten ébredjen de az esti netezés beleférjen?
Este 9, fél 10 magasságára gondolok, de az én időmben még nem volt internet.
Mellék-kérdés: mit tud egy 12 éves annyit netezni? Facebookra 14 éven alul nem szabadna menni, ha mégis, akkor ott sincs annyi érdekesség, amit másnap a suliban, szünetekben ne lenne idő megbeszélni.
Én inkább más tevékenység felé vezetném a gyereket, közös olvasás, társasjáték, akármi, amiből tanul, okosodik, nem bamba szemekkel ül a gép előtt.
9 órakor.
(Szerintem nem kellene még, hogy a netezés mindennapos program legyen.)
Lehet majd pontozni ezért, de ezt gondolom!
Igazat adok annak aki azt vallja hogy nem kéne hogy a mindennapjaiban szerepeljen a gyereknek a netezés, viszont godnoljunk már bele egy kicsit! A mai világban már a 12 évesek jobban értenek a nethez a sz.gépekhez mint a felnőttek! Szerintetek mi a jobb ha ágyba parancsoljátok fél 10 kor, és ő meg közben még kilóg, és titkon netezik, vagy fölösleges veszekedést konfliktust szül ez a helyzet, vagy inkább kompromisszumot kötni velük, és engedni 20 percet nekik, evvel elérve hogy maguktól menjenek lefeküdni, hisz Ők igérték hogy 20 perc után mennek!?
Öcsémnek 11-kor van takarodó :D ő is 12 :)
bár ő akkor is 10 előtt kell ha hajnali 5-ig fel van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!