Ti tanultok holnapra vagy élvezitek a téli szünet utolsó napját?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 12:08
11/20 A kérdező kommentje:
Besz@rás. Nektek a nyári meg a téli szünet is tovább tart? Átköltözök Romániába :D
2013. jan. 2. 14:24
12/20 B25 válasza:
Én egész szünetben nem tanultam csak ma. Ugyhogy igen tanultam. Kellett is.
13/20 anonim válasza:
Nekem nem kell semmiből sem tanulnom, mert rendik voltak a tanárok, és figyelembe vették, hogy a szünetben úgysem fog tanulni senki, úgyhogy szünet előtt írattak velünk sokat, most pedig pihi van. Holnapra csak angolból kell házit írni.
16/L
14/20 A kérdező kommentje:
Csak nem fog összejönni ez a tanulás :D Már be is pakoltam a táskámba és ez nálam azt jelenti hogy a mai nap hátralévő részében el van felejtve a suli :D Reménykedek hogy nem holnap íratja meg a fizika dogát hanem pénteken de ha van egy kis esze a tanárnak és nem akarja hogy a fél osztálynak 1-es meg 2-es legyen akkor pénteken fogja megíratni.
2013. jan. 2. 16:54
15/20 anonim válasza:
Nekünk csak hetedikén kell menni. :P
16/20 anonim válasza:
Utolsó nap? Nálunk 14-én kezdödik az iskola. Van baj? :D
17/20 A kérdező kommentje:
Igen, van baj.
2013. jan. 3. 13:07
18/20 anonim válasza:
áááh a sok mázlista akinek még tart a szünet..:D
19/20 anonim válasza:
5ös válaszoló vagyok. végül semmit sem tanultam :D elő sem vettem... :D De ma már tanultam rendesen...megírtam egy esszét, rengeteg, és elég fejtörős matekházit és most tudakolom it kéne törire tanulni :D ja meg a kémiát is elolvastam....tavaly óta nem tanultam ennyit egyik napra sem xdd
16L
20/20 anonim válasza:
Nekünk holnap azaz kilencedikén kezdődik.De gyanítom hogy nem megyek mert nagyon fáj a torkom és olyankor másnapra belázasodok.De én örülök annak hogy beteg lettem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!