Lázcsillapító kúp?
Figyelt kérdés
A lányom lázas és azt mondta hogy inkább kúpot szeretne kapni mert nek bírja penyelni a tablettát.egyébként 14 éves.Milyen kúpot adhatok neki ?2012. dec. 29. 18:43
11/12 anonim válasza:
Én kiskoromban sem szerettem ha kúpot adtak be, és bár kitudja- lehet van ilyen személy is- , de egy kamasz már nem szeret meztelenkedni sem az anyja előtt, akkor vajon miért szeretné , hogy az anyukája kúpot nyomjon belé??
De ha igaz akkor, csak nyugodtan- amint mondtam kitudja, de azért nekem kicsit furcsa..
12/12 anonim válasza:
nem támadjátok, nem mindenki bírja lenyelni. nekem van, hogy vissza is hányom a tablettát. esetleg összerágva /törve megpróbálhassa legközelebb.
gyógyulást! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!