Lázcsillapító kúp?
Figyelt kérdés
A lányom lázas és azt mondta hogy inkább kúpot szeretne kapni mert nek bírja penyelni a tablettát.egyébként 14 éves.Milyen kúpot adhatok neki ?2012. dec. 29. 18:43
1/12 A kérdező kommentje:
*lenyelni
2012. dec. 29. 18:44
2/12 anonim válasza:
hát... szerintem ekkora gyereknek már nincs hatásos kúp.Inkább egy kis hütőrdőt vegyen.
3/12 anonim válasza:
Mondjuk lázcsillapító kúpot ???
Egyébként kötve hiszem, hogy kúpot akarna a lányod... Ha nem kamu a kérdés, akkor inkább tekerjetek vizes törülközőt/lepedőt a törzse köré, ha meg nagyon magas láza van/39 flett/, akkor meg hűtőfürdő.
4/12 A kérdező kommentje:
Hűtőfürdő önmagàban nem hasznãl sajnos.
2012. dec. 29. 19:11
5/12 anonim válasza:
Na ne viccelj. Pillanatok alatt lehúzza a hűtőfürdő a lázat...
6/12 A kérdező kommentje:
Mind1 megoldottuk melaxen kúppal.
2012. dec. 29. 19:49
7/12 anonim válasza:
Ne már, hogy kúpot akarna a lányod. Anya régen, amikor 6-7 évesen tesóm nem tudta/akarta lenyelni a tablettát, lekvárba rakta bele, de előtte összetörte porrá a gyógyszert.
8/12 A kérdező kommentje:
Amikor már 10-szere se bírta lenyelni és már hányingere volt tőle.szerintem megértenéd.
2012. dec. 29. 23:47
9/12 anonim válasza:
Nem értem miért ne lehetne 14 éves lánynak kúpot adni? Kedves Kérdező! Ha máskor is szüksége van a lányodnak kúpra, csak adj neki nyugodtan! Csak az a fontos, hogy egészséges legyen! Nagyon boldog új évet kívánok Nektek!!! :)
10/12 anonim válasza:
Talán azért mert már kamasz! Ki akarja ennyi idősen, hogy a seggébe nyúlkáljon az anyukája? Vagy ő dugja fel magának? Talán, ha 18 éves lesz akkor is így csillapítod a lázát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!