Szerintetek is a mai tiniket tükrözi ez a szám?
Hát neharagudj, nem bírtam végig hallgatni, de tudom miről szól. Arról amiről kb minden magyar rap szöveg. Riherongyok a lányok, szegény fiú nem talál normálisat. Ezt elreppelgeti 4 percben mekkora r*banc az összes, mennyire szeretnek szopni, meg összevissza csalnak mindenkit... Már kezd rém unalmas lenni. Találhatnának valami értelmesebb témát is ennél. De várj, a következő daluk meg arról szól, hogy ők a nyócker királyai a lopott béemvével, meg övék az összes helyi r*banc. Na akkor miről is van szó kérem szépen?
Vannak normális lányok, meg ilyenek is. De ha ezt a műmájer nagy kutya repperséget erőltetik, akkor ne is várják, hogy egy értelmes csaj odalesz értük. Rossz helyen keresgélnek...
Szeretem ezt a számot, mert tényleg van benne igazság(szerintem legalábbis), de egyetértek a 4-essel is mert az még jobban találó :D
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=MfO_Ftzr-CU.. imádom ezt a számot..nagyon igaz a szövege :D
16/L
Ez is találó. Fiúkat és lányokat is osztja:
Szerintem meg nem kéne általánosítani. Én ezeknek pont az ellenkezője vagyok és elítélem az ilyeneket! Ez már szánalmas, de az a baj, hogy most "ez a menő"... -.-" Szóval egy jó tanács: NE általánosíts!
14/l
kedves 9-es!
a Palej Nikis számot meghallgattad és értelmezted?! "..ha inged sajnos vedd fel.."
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!