Ti mit kaptatok?

Figyelt kérdés
Egy csomó osztálytársam Tablet-et vagy micsodát és egyéb kütyüket kaptak, és ezzel hencegnek. De én nem kaptam ilyeneket, sőt az igazat megvalva nem is vágyom ilyenekre.(amire szükségem lenne az amúgy is megvan: van Laptopom, egész jó telóm) Ti hogy vagytok ezzel? L/ 13
2012. dec. 26. 18:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bár én megtehetnék minden menő kütyüt, de nekem nem kel.

Nincs igényem ilyenekre.

2012. dec. 27. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Ruhákat, parfümöt, iphone tokot.
2012. dec. 28. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is örülnék 1-2 kütyünek, de az igazat megvallva a legtöbb dolognak lényegét sem értem,mint például:: Ipod meg Ipad .. azt sem tudom mi köztük a különbség az árukat látva meg amúgy sem kéne..

Nekem itthon egy használt laptopom van, amit apával közösen használunk illetve én a telómmal is meg vagyok elégedve.

Nincs is pénz ilyen vackokra így el se várnám egyik szülőmtől sem.. Én ruhát kaptam plusz egy kevés pénzt , de boldog vagyok, mert például már vagy fél éve ujjatlan bőrkesztyűt szerettem volna amit meg is kaptam szóval nekem már ettől boldog volt a karácsonyom :D és fele annyiba nem kerül,mint egy Tablet..

Ha van rá pénz hát hajrá, de szerintem meg amúgy is felesleges.. Például én most néhány könyvnek is nagyon örültem volna akár..

15\l

2012. dec. 28. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én nem vártam nagy durranást mert én év közbe húzom le a szüleimet,nem is kaptam semmit egy 10 k nyári cipőt kaptam aminek nagyon örülök,hogy legalább ezt kaptam,persze én is örültem volna egy rendes gépnek vagy egy telefonnak de ettől függetlenül megtanultam elfogadni azt amim van,kaptam még egy drága bakancsot a papámtól mert nem volt télre cipőm.
2012. dec. 29. 05:31
 15/16 anonim ***** válasza:

nyakláncot, jégkorit, lovaglócsizmát, rengeteg csokit :)

Én tavaly kaptam szülinapomra egy laptopot. A telőm "félokos" érintős.

Egyik osztálytársamat hallottam a múltkor panaszkodni: Azt mondta, hogy most hogy megvette az Iphone-jához valami kiegészítőt, így már csak 8000 ft-ja maradt... Szegény, úgy sajnálom... *irónia*

14/l

2013. jan. 5. 03:49
 16/16 anonim válasza:
Én kaptam egy Iphone 6-ot, Apple laptoppt, fehéret, a legdrágább cipőt, Iphone tokot, ezüst színűt, és Emó vagyok, öngyilkos akarok lenni.
2015. febr. 7. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!