Ti mit kaptatok?
Bár én megtehetnék minden menő kütyüt, de nekem nem kel.
Nincs igényem ilyenekre.
Én is örülnék 1-2 kütyünek, de az igazat megvallva a legtöbb dolognak lényegét sem értem,mint például:: Ipod meg Ipad .. azt sem tudom mi köztük a különbség az árukat látva meg amúgy sem kéne..
Nekem itthon egy használt laptopom van, amit apával közösen használunk illetve én a telómmal is meg vagyok elégedve.
Nincs is pénz ilyen vackokra így el se várnám egyik szülőmtől sem.. Én ruhát kaptam plusz egy kevés pénzt , de boldog vagyok, mert például már vagy fél éve ujjatlan bőrkesztyűt szerettem volna amit meg is kaptam szóval nekem már ettől boldog volt a karácsonyom :D és fele annyiba nem kerül,mint egy Tablet..
Ha van rá pénz hát hajrá, de szerintem meg amúgy is felesleges.. Például én most néhány könyvnek is nagyon örültem volna akár..
15\l
nyakláncot, jégkorit, lovaglócsizmát, rengeteg csokit :)
Én tavaly kaptam szülinapomra egy laptopot. A telőm "félokos" érintős.
Egyik osztálytársamat hallottam a múltkor panaszkodni: Azt mondta, hogy most hogy megvette az Iphone-jához valami kiegészítőt, így már csak 8000 ft-ja maradt... Szegény, úgy sajnálom... *irónia*
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!