Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16-17 évesek ti kaptatok a...

16-17 évesek ti kaptatok a kormánytól levelet? :D

Figyelt kérdés
Ezt a konzultációs vackot, ma én vettem ki a postát és láttam, hogy anyának meg apának jött de nekem nem :D
2011. máj. 24. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim már igen, én még nem. Kíváncsi lennék rá, úgyhogy remélem hamarosan megérkezik.

16/l

2011. máj. 24. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Ki se nyitottam...kuka....az ilyen tuti vmi kampánylevél,azokat meg utálom.
2011. máj. 24. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem 18 éven alul nem kaptok, amúgy semmi érdekes nincsen benne, én vágom ki a kukába. Általában ilyen véleménykikérdezős dolgok vannak benne, ha annyira érdekel, kérd el a szüleidét, de 99%-ban úgyse az van, amit a nép akar.
2011. máj. 24. 16:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Miről van szó? Miért kapnék levelet a kormánytól?

17/F

2011. máj. 24. 18:23
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
Fel nem foghatom, miért vágjátok ki a leveleket. Ez olyan, mint mikor valaki nem megy el a választásokra. Ha arra sem képes valaki, hogy véleményt nyilvánítson olyankor, mikor van lehetősége, akkor milyen alapon szól utána bele a mindennapokba? Hogy ugye ilyen meg olyan rossz a kormány...Ott volt az alkalom, és nem éltek vele...Akkor meg miről beszélünk?
2011. máj. 24. 18:45
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

Bár nem vagyok felnőtt, és nincs választójogom meg semmi én is hasonlú véleményen vagyok, mint az előző válaszoló. Sok embertől hallottam a választások idején, hogy minek menjenek el szavazni, úgy sem az lesz, amit ők szeretnének stb. Aztán persze jött, hogy jaj az Orbán-kormány így úgy stb. Kérdem én, miért nem mentek el szavazni, megadva az esélyt arra, hogy most már kormányozzon? Nem kaptak levelet, a szüleim sem hiszem, hogy kaptak (többnyire én hozom be a postát, mikor jövök suliból). Ha kérdőíves, véleménynyílvánítós dologról van szó, az is olyasmi mint a választás. Ha nem nézed meg, nem töltöd ki, akkor utána ne szóld le a kormányt, azért amit tesz..

16/L

2011. máj. 24. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Kedves Előző! Én sem vagyok felnőtt, hanem az első válaszoló!:)
2011. máj. 24. 19:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocs, a másodiknál pontot akartam tenni.:)
2011. máj. 24. 19:12
 9/13 A kérdező kommentje:

Aki esetleg nem tudná annak: [link]

Utolsó előtti bekezdésben van aki 16. életévét betöltötte elméletileg megkapja.

Én amúgy elolvasom, de nem hiszem hogy vissza küldöm majd.

2011. máj. 24. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha tényleg küldenek, majd megnézem, bár nem hiszem, hogy visszaküldöm.
2011. máj. 24. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!