A szüleim már igen, én még nem. Kíváncsi lennék rá, úgyhogy remélem hamarosan megérkezik.
16/l
2011. máj. 24. 16:21
2/13 anonim válasza:
Ki se nyitottam...kuka....az ilyen tuti vmi kampánylevél,azokat meg utálom.
2011. máj. 24. 16:23
3/13 anonim válasza:
Szerintem 18 éven alul nem kaptok, amúgy semmi érdekes nincsen benne, én vágom ki a kukába. Általában ilyen véleménykikérdezős dolgok vannak benne, ha annyira érdekel, kérd el a szüleidét, de 99%-ban úgyse az van, amit a nép akar.
2011. máj. 24. 16:32
4/13 anonim válasza:
Miről van szó? Miért kapnék levelet a kormánytól?
17/F
2011. máj. 24. 18:23
5/13 anonim válasza:
Fel nem foghatom, miért vágjátok ki a leveleket. Ez olyan, mint mikor valaki nem megy el a választásokra. Ha arra sem képes valaki, hogy véleményt nyilvánítson olyankor, mikor van lehetősége, akkor milyen alapon szól utána bele a mindennapokba? Hogy ugye ilyen meg olyan rossz a kormány...Ott volt az alkalom, és nem éltek vele...Akkor meg miről beszélünk?
2011. máj. 24. 18:45
6/13 anonim válasza:
Bár nem vagyok felnőtt, és nincs választójogom meg semmi én is hasonlú véleményen vagyok, mint az előző válaszoló. Sok embertől hallottam a választások idején, hogy minek menjenek el szavazni, úgy sem az lesz, amit ők szeretnének stb. Aztán persze jött, hogy jaj az Orbán-kormány így úgy stb. Kérdem én, miért nem mentek el szavazni, megadva az esélyt arra, hogy most már kormányozzon? Nem kaptak levelet, a szüleim sem hiszem, hogy kaptak (többnyire én hozom be a postát, mikor jövök suliból). Ha kérdőíves, véleménynyílvánítós dologról van szó, az is olyasmi mint a választás. Ha nem nézed meg, nem töltöd ki, akkor utána ne szóld le a kormányt, azért amit tesz..
16/L
2011. máj. 24. 19:07
7/13 anonim válasza:
Kedves Előző! Én sem vagyok felnőtt, hanem az első válaszoló!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!