Ti mit kaptatok?
Persze biztosan örülnék, ha kapnék, de valahogy annyira nem érdekel.... :D Van laptopom, amit használhatok, van normális telóm...bőven elég. :)
16L
Hmm, érdekes kérdés...
Én még csak álmodni sem merek ilyenekről. Van egy közös gép, amit többnyire én használok. A telefonomról inkább nem mondanék semmit.. Még elmuzsikál, de egyébként... Nem, hogy laptop és társai... Lényegtelen... Én néhány ruhát kaptam és egy kis pénzt. Igazából vágynék másra, és katasztrofálisan esik, hogy nekem is hencegnek az ilyenekkel, de már hozzászoktam. Többre nem telik. Ennyi. Slussz-passz.
Ne azzal törődj hogy ők mit kaptak. :) Valószínűleg anyu meg apu pénzzel akarja megvenni a szeretetet :)
Ugyan én már nem számítok kamasznak, de azt mondom ne törődj velük :)
Én egy telefont kaptam, nem a legújabb ájfónt, vagy ilyesmit, hanem egy alapabb okos telefont, mert a régi már bekapcsolni sem volt hajlandó :)
És ennyi. :)
Viszont családi szeretetet, közös pillanatokat minden évben kapok :)
Ruhákat, telefont, pénzt, fülbevalókat ennyi.:)
Persze, én is szeretnék Tabletet, meg minden ilyen menő kütyüt, de figyelembe veszem azt is, hogy mit lehet magunknak megengedni és mit nem. Bár, mondjuk az én osztálytársaim tök normálisak, ha kapnak is valami drága cuccot is, nem menőznek vele.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!