Ti mit kaptatok?

Figyelt kérdés
Egy csomó osztálytársam Tablet-et vagy micsodát és egyéb kütyüket kaptak, és ezzel hencegnek. De én nem kaptam ilyeneket, sőt az igazat megvalva nem is vágyom ilyenekre.(amire szükségem lenne az amúgy is megvan: van Laptopom, egész jó telóm) Ti hogy vagytok ezzel? L/ 13
2012. dec. 26. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Persze biztosan örülnék, ha kapnék, de valahogy annyira nem érdekel.... :D Van laptopom, amit használhatok, van normális telóm...bőven elég. :)

16L

2012. dec. 26. 19:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Ugyanígy gondolom én is, köszi a választ.
2012. dec. 26. 19:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, érdekes kérdés...

Én még csak álmodni sem merek ilyenekről. Van egy közös gép, amit többnyire én használok. A telefonomról inkább nem mondanék semmit.. Még elmuzsikál, de egyébként... Nem, hogy laptop és társai... Lényegtelen... Én néhány ruhát kaptam és egy kis pénzt. Igazából vágynék másra, és katasztrofálisan esik, hogy nekem is hencegnek az ilyenekkel, de már hozzászoktam. Többre nem telik. Ennyi. Slussz-passz.

2012. dec. 26. 19:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
én egy rakás könyvet kaptam és tökéletesen boldog vagyok vele :)
2012. dec. 26. 20:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Ruhákat,kiskutyát meg pénzt.
2012. dec. 27. 00:30
 6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. dec. 27. 11:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Ne azzal törődj hogy ők mit kaptak. :) Valószínűleg anyu meg apu pénzzel akarja megvenni a szeretetet :)

Ugyan én már nem számítok kamasznak, de azt mondom ne törődj velük :)

Én egy telefont kaptam, nem a legújabb ájfónt, vagy ilyesmit, hanem egy alapabb okos telefont, mert a régi már bekapcsolni sem volt hajlandó :)

És ennyi. :)

Viszont családi szeretetet, közös pillanatokat minden évben kapok :)

2012. dec. 27. 16:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Apámtól 2 milliót, A többiektől szeretet.
2012. dec. 27. 17:38
 9/16 anonim ***** válasza:
Megkaptam az Alapítvány-trilógiát, nem kell úgymaradjak, hogy csak a középsőt olvastam, egy német-magyar és egy ,agyar-német szótára, mivel az a főnyelvem suliban. A családi gép előtt néha idegeskedek, ha egy újabb játék nem fut, de jól megvagyok. Fiú vagyok, februárban leszek 15.
2012. dec. 27. 18:02
 10/16 anonim ***** válasza:

Ruhákat, telefont, pénzt, fülbevalókat ennyi.:)

Persze, én is szeretnék Tabletet, meg minden ilyen menő kütyüt, de figyelembe veszem azt is, hogy mit lehet magunknak megengedni és mit nem. Bár, mondjuk az én osztálytársaim tök normálisak, ha kapnak is valami drága cuccot is, nem menőznek vele.

14/L

2012. dec. 27. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!