Szülők, ti hagynátok, hogy a 14 éves fiatok egyedül
legyen éjszaka otthon, mert ti elmentek valahova?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársam mesélte, hogy a férjével egyik este elmennek valahova és úgy 1 óra környékén érnének haza, addig pedig egyedül hagynák otthon a 14 éves gyermeküket.
Ti egyedül mernétek ilyenkor hagyni a gyereketeket, mert én személy szerint biztos nem hagynám ilyenkor éjszaka felügyelet nélkül..
Miért ne? Egész nap egyedül vagyok itthon főzok, sütok.
EGYEDÜL gyújtom be a tűzhelyet-sütőt.
Este is voltam sokszor egyedül. Nem loptak el, nem evett meg semmi. Nem vagyunk kis szarosok,még egy tíz évest meg értenék, de egy velemegykorút..na nemár...
2012. dec. 20. 20:42
23/29 anonim válasza:
Én simán. Nem hiszem, hogy nagyobb baja lenne. Bár lehet, hogy csak én vagyok túl bizakodó, nem tudom, milyenek a mai 14 évesek, egyelőre nincs még gyerekem.
2012. dec. 21. 02:05
24/29 anonim válasza:
Akkor ezért ilyen kis mihaszna p.öcs mindenki a korosztályomba mert 14(!) évesen sem hagyják otthon egyedül...
14/F
2013. máj. 28. 14:22
25/29 anonim válasza:
Kedves 24-es válaszoló:
"Az én szüleim engednék,indokolni nem tudom miért, de már hagytak itthon így, elvoltam. (Két kutyával:)))
14/F"
Helyesbíts kérlek: 'Sokan ezért...'
Köszönöm!
2013. máj. 28. 15:13
26/29 csincsilla000 válasza:
A szüleim is eljárnak heti rendszerességgel estére ( egyházi közösségbe)Mi már vagy 2 éve egyedül vagyunk ilyenkor egyedül az öcsémmel,ugyanis szüleim elmennek 8 körül és hajnali egy felé érnek haza.
Semmi gond nincsen,és biztos vagyok benne,hogy egy 14 éves gyerek van már annyira felnőtt,hogy kibírja egyedül otthon,annyira már nem gyerek. 15 L
2013. szept. 2. 18:18
27/29 anonim válasza:
Nem olvastam el az előző válaszokat úgy hogy bocsi, én 13/F vagyok és elég sokat vagyok itthon egyedül..semmi gond nincs a viselkedésemmel..nem egobol mondom..Nem cigiziem, nem rendezek piás bulikat se semmit. Elvagyok itthon, gitározok, zongorázok, gépezek, pizzát rendelek vagy valami...Ha értlmes a gyerek tud vigyázni magára.
2013. dec. 11. 16:41
28/29 anonim válasza:
Anno én 12 évesen már egyedül voltam otthon. Nem voltam hajlandó suli után már a mamához menni, így kulcsos gyerek lettem. Jó azt hozzá teszem, hogy faluban élek nem pedig metropoliszban... :P De attól még a városból jöttem haza tömegközlekedéssel. Nem tudom mondjuk mennyire összehasonlítható ez a mostani időkkel, mert akkor még nem volt se mobilom se netem. Hazaértem, ajtó bezár, kaja, TV, tanulás és fél 7 körül hazaért anyum. De volt, amikor este fél 11-ig egyedül voltam (tesóm már nem élt velünk). Általános 2. osztály 2. félévétől meg nem volt kíséretem a suliba. Egyedül buszoztam. Délután napközi, onnan haza busszal és üres lakás. Sőt. 14 évesen Szilveszterkor is otthon mertek hagyni. Nem akartam velük menni. Ajtót bezártam, kölyökpezsgő kibont, csoki-ropi-kóla legyen és nincs gond. De mondom, én még az internet és az okostelefonok előtt voltam gyerek. 26/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!