Kamaszok! Ha egy fiú azt mondja egy lányra hogy nagyon jó a humora az jó jel?
A múltkor szünetben elvoltunk. Kérdezgettünk egymástól.
Az egyik barátnőm megkérdezte a fiút, aki tetszik, hogy mit bír bennem. Ő azt mondta hogy "Jó humora van. Beszélj vele tíz percet, és fetrengsz a röhögéstől". Pontosan emlékszek, szóról szóra.
Ez már jó jel? :)
Mondták már, hogy van nála esélyem. Emiatt az osztály "menője" nem tud megbékélni velem, mert neki szívfájdalom, hogy nekem tetszik az illető.
Ez fel ér annyival hogy "Jól néz ki"? Vagy nem? :O
Vagy hogy ez egyáltalán jelent valamit?
Tudom hogy fiatal vagyok (12/L), de jön a kamaszkor, és ilyenkor általában mindenki "elkezdi érezni a szerelem ízét, hogy milyen is ha valakibe szerelmes vagy, vagy csak tetszik neked".
Szóval ez jó pont? :)
12/L
Köszi mindenkinek DE "kedves" 10. válaszoló:
Másodperceket raboltál el az életből, ami értékes, és megőrizendő. Nálunk sem én vagyok a legvékonyabb...45 kg...az sok? Nálunk a kövér osztálytársak utálva vannak, mert mindig minden vita közepette azzal fenyegetőznek, hogy ránk ugranak (halál komoly). Hát....ha neked ennyi az élet, nekem ok! ;)
Nos, visszatérve. :)
Ő bejárós, én viszont nem, szóval csak suliban találkozunk, ami kicsit nehéz. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!