Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ha egy fiú azt...

Kamaszok! Ha egy fiú azt mondja egy lányra hogy nagyon jó a humora az jó jel?

Figyelt kérdés

A múltkor szünetben elvoltunk. Kérdezgettünk egymástól.

Az egyik barátnőm megkérdezte a fiút, aki tetszik, hogy mit bír bennem. Ő azt mondta hogy "Jó humora van. Beszélj vele tíz percet, és fetrengsz a röhögéstől". Pontosan emlékszek, szóról szóra.

Ez már jó jel? :)

Mondták már, hogy van nála esélyem. Emiatt az osztály "menője" nem tud megbékélni velem, mert neki szívfájdalom, hogy nekem tetszik az illető.

Ez fel ér annyival hogy "Jól néz ki"? Vagy nem? :O

Vagy hogy ez egyáltalán jelent valamit?

Tudom hogy fiatal vagyok (12/L), de jön a kamaszkor, és ilyenkor általában mindenki "elkezdi érezni a szerelem ízét, hogy milyen is ha valakibe szerelmes vagy, vagy csak tetszik neked".

Szóval ez jó pont? :)

12/L

2012. dec. 17. 18:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek DE "kedves" 10. válaszoló:

Másodperceket raboltál el az életből, ami értékes, és megőrizendő. Nálunk sem én vagyok a legvékonyabb...45 kg...az sok? Nálunk a kövér osztálytársak utálva vannak, mert mindig minden vita közepette azzal fenyegetőznek, hogy ránk ugranak (halál komoly). Hát....ha neked ennyi az élet, nekem ok! ;)

Nos, visszatérve. :)

Ő bejárós, én viszont nem, szóval csak suliban találkozunk, ami kicsit nehéz. :\

2012. dec. 18. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Tényleg jó jel, de a "Jól néz ki"-t és a jó humoros dolgot ne hozd össze, mert az egyik belső a másik pedig külső tulajdonság... Tényleg szép ez így, de nagyon vigyázz, hogy ne képzelj bele többet, és ne éld nagyon bele magad. (Ami tudom, hogy rohadt nehéz, mert amikor már csak szembe jön velem, aki nagyon tetszik, [sajnos több nem történik, de egyenlőre még elvagyok ezzel, mer itt egy kicsit más a helyzet, mint nálad] én már akkor oda vagyok, meg vissza) Lényeg a lényeg... OKOSAN! :)
2012. dec. 27. 13:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Okés köszi! :)
2012. dec. 28. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem basszus totál rossz az azt jelenti,hogy meg akar ölni utál és rühel téged soha többé nem akar látni téged legyél öngyilkos vagy egyél mézet az talán segít ;)
2013. jan. 22. 19:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek de ez az utolsó (előttem lévő) hozzászólás eléggé....bizarr.
2013. jan. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!