Új suliba megyek (6 osztályos gimi) ha tetszik majd egy fiú hogy szólítsam meg?
Szerintem te sehogy! Ne is hívd fel magadra a figyelmet.
Elég, ha nézed, persze ne túl feltűnően.
várd meg míg ő megszólít.. ne kezdeményezz mert később még lehet megbánod :D amúgy mosolyogj rá meg nézd.. és akkor veszi a lapot ;)
aztán majd ha bejössz neki akkor úgyis megszólít ,hogyha nem gyáva.. :)
Szerintem sem kell rögtön megszólítani,csak küld neki a jeleket(:
Pl.: nézz rá szépen egy picit tovább,ha észre veszi pillants máshova és egy pici kis mosoly.Ha nem hülye a srác venni fogja a lapot(:
14/L
én már a 2. évemet kezdem a gimi 6 évfolyamában, és azt tapasztaltam, hogy még időm sem volt ilyenen gondolkodni.
ezen most gondolkodni sem éri meg, mert annyit kell tanulni...
Ugyan már, te nem voltál fiatal?! Min agyaljon, ha nem ezen???
Kedves kérdező, ne TE kezdeményezz! Sokkal többre fognak becsülni. Ne áll be a sorba! Legyél különb, mint a többi csaj!
Voltam fiatal, igen, nem is olyan régen... miért kell a hülyeségre bíztatni??? nem az iskola a fontos? mert szerintem igen. nekem speciel azon járt az agyam, hogy milyen osztálytársaim lesznek, milyen lesz a kollégium, stb. nem azon, hogy hogy lehet mindjárt bepasizni.....
ebből szoktak lenni a problémák. fél év múlva, meg majd írja a kérdést, hogy hogyan sexeljen???? 6 osztályos gimi, magyarul, kb. 11-12 évesről beszélgetünk, nemde???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!