Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, nem érzik úgy, önök...

Szülők, nem érzik úgy, önök is eltoltak valamit?

Figyelt kérdés
Pont most láttam egy olyan kérdést, hogy egy anya nem akarja 14 éves lányának engedni, hogy járjon valakivel, mivel gyerekscsinálás, jó esetben áldás nélkül fog megtörténni. Én februárban töltöm a 15-öt, fiú vagyok, és egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy képes egy magát jó szülőnek tartó anya egyből ilyent feltételezni. Magam részéről nagyon óvatos vagyok ilyen téren, és kétlem is, hogy 19 éves korom előtt elveszítem, és ebből kifolyólag furának tartom ezt a hozzáállást. Kedves szülők, kérem árulják el, miért kell erre így reagálni, miért nem lehet elhinni, hogy nem ez lesz a vége? Elismerem, van ilyen eset, egyre több, de attól, hogy ezeknek nagy hangot adunk, még mindig úgy érzem, több az olyan korombeli, aki tudja, mekkora felelőtlenség lenne együttlétbe belemenni már ebben a korban.
2012. dec. 16. 12:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Timi jó lenne ha megszűnnél. Kezd unalmas lenni, hogy milyen büszke vagy arra, hogy 16évesen felcsináltattad magad. Írogatsz itt, szegény szülőket meg riogatod hogy olyan agyhalott lesz a lányukból mint te.
2012. dec. 16. 16:29
 12/12 anonim válasza:

Kedves kérdező

1 hónappal vagy nálam idősebb és én is teljesen ilyen vagyok és szerintem van még sok hozzánk hasonló csak nagyon kerülik a "nyilvánosságot". Ezért tudnak szinte csak ellenpéldát felhozni.

2012. dec. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!