Bratilla kérdése:
Engednétek a lányotoknak, hogy egy volt tanárával járjon?
Figyelt kérdés
15 év a korkülönbség.2012. dec. 16. 11:10
11/16 anonim válasza:
Szerintem ha már nem tanítja, akkor nem gáz. Én is egy tanáromhoz mentem férjhez, igaz felsőoktatásból és jóval kisebb a korkülönbség. Mi mikor összejöttünk addig nem tanított, csak 1 évvel később.
12/16 anonim válasza:
igen engedném lehet hogy tényleg jó kapcsolat lesz belöle.
13/16 anonim válasza:
Nagyon sok beleszólásod nincs a dologba, csupán a véleményedet mondhatod el, 19 évesen már nem kislány, és a 34 éves pasi sem olyan öreg.
14/16 anonim válasza:
Ha már nagykorú nem tilthatod meg, max a véleményedet mondhatod el. Ha szeretik egymást nincs ezzel semmi gond. Én 5 éve vagyok együtt a 17 évvel idősebb barátommal. Mi ugy kezdtük, h tanitott engem, aztán feladtam és barátok lettünk aztán jártunk. Ha nem működik a dolog az hamar kiderül.
15/16 anonim válasza:
nincs beleszólásod...
Ne mondd el az apjának, majd a csaj megteszi, ha akarja
16/16 anonim válasza:
Most úgy őszíntén szólva leírom amit gondolok.
Téged inkábba korkülönbség zavar mint az, hogy volt tanárja szerintem. Mert az emberek ált. elítélik azokat a párokat ahol korkülönbség van.
Mert érted nálunk a középsuliba is most jött egy olyan tanár tanítani aki alig négy évvel idősebb nálam / most érettségizek/ Ha tegyük fel 1-2 év múlva összejönnék vele senki nem mondaná meg, hogy tanárom volt.
Az más kérdés, hogy kezeld azt, hogy egy jóval idősebb fickóval jöjjön össze a lányod mert már nagyon nem tudsz beleszólni. Max. ha jó a kapcsolatotok a lányoddal megtudjátok beszélni, hogy mit gondolsz és, hogy ő mit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!