Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akkor ez most hogy is van?

Akkor ez most hogy is van?

Figyelt kérdés

Honnét kezdődik a kamaszkor?

Én elég "érdekesnek" tartom, hogy a 9-10 és fiatalabbak ide rakják kérdéseit.Szóval ők okkal rakják ide?Hány éves kortól kezdődik is ez?

2009. aug. 22. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinél máskor.

Nekem olyan 11-12évesen kezdődött.Amikor azt mondtam h én rocker vagyok és semmi sem érdekel állandóan tankcsapdát meg hooliganst meg ilyeneket hallgattam jó hangosan:P

aztán pár hónap múlva jött az az időszak amikor már másabb zenéket is hallgattam és persze sokat:D meg kezdődött a "nem akarok tanulni" és a "visszabeszélek" korszak:D

jelenleg is sokat hallgatok zenét,bár elég vegyeset,visszabeszélek amikor olyanom van,ha ideges vagyok ordibálok...persze ha kell segítek.

Szóval van olyan ismerősöm aki 14éves és semmi jele annak hogy kamaszodik csak h már megvan neki,de viselkedésben semmi...meg ismerek olyat is aki 10-11éves és már igen is látszik a viselkedésében a kamaszodás:D

14/L

2009. aug. 22. 11:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem változó, de a kisgyerekek és a kamaszok között ugye nincs kategória, namármost szerintem a kisgyerek az max 6 éves korig tart, én utána már inkább gyerek elnevezést használok. Szerintem ezért van.
2009. aug. 22. 11:37
 3/12 A kérdező kommentje:
És akkor a 12 éves barátnőm?Ő elég furi lett.......
2009. aug. 22. 11:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Ezt az előbb már akartam írni csak elfelejtettem...
2009. aug. 22. 11:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem 10 éves koromba kedődőtt akkor jött meg és akkor minden megváltozott valahogy én nem lázadok/lázadtam és inkább megértőbb lettem!
2009. aug. 22. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Magyarul kamasz, angolul teenager, azaz tizenéves.

Tehát elviekben a tizenévesek számítanak kamasznak. Persze mindenkinek más az érettségi szintje, lehet, hogy egyesek már 9 évesen is tizenévesnek érzik magukat vagy olyan problémájuk van, ami ehhez a korosztályhoz kapcsolódik.

2009. aug. 31. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek máskor :)

De általában, amikor elkezd hisztizni, sokat kiabál,fekete cuccokban jár, nála idősebbekkel lóg együtt, pasikat elkezdi nézni, stb :)

2009. aug. 31. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért akkor szerinted a 8 9 éves gyerek vagy a szülei írjon a kisgyerek témakörbe? Igazából oda sem tartozik. Azt hiszed mert kamasz vagy csak nektek van ez a témakör, ebből is látszik milyen "kis kamasz" vagy.

Na nem magbántani akarlak csak hát elég fura a kérdésed és nem értem mire vagy fölháborodva, nem mindegy hány évesek írnak, ami nem érdekel nem olvasod el, nem?

2009. szept. 1. 10:30
 9/12 A kérdező kommentje:
NEM!Én 12 évesen KISGYEREK-nek tartom magam!Eddig minden kérdésemet oda írtam!
2009. szept. 2. 17:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez probléma?!
2009. szept. 2. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!