Ti mit tennétek a helyemben? ( 14 L)
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki egyben a barátnőm is, imád mindenkit szekálni. Már sok osztálytársamnak elege van belőle. Múltkor egy kicsit beszóltam neki,mert már elegem volt , erre belém rugott . Ha egyszer bal lábbal kel fel, képes elrontani az egész napomat: undok megjegyzéseket tesz, bármit csinálok vagy mondok neki. Vagy ha nekem valami jobban sikerült, mint neki, akkor kiakad, de ha neki sikerül valami jobban, akkor meg henceg vele. Megmondjam neki, hogy már elegünk van az osztálytársaimmal a folytonos dühkitöréseiből, meg a szekálásaiból, vagy ne??2012. dec. 8. 19:54
1/7 anonim válasza:
Hát ha még bírod a folytonos szekálásokat meg a nagyképű, elkényeztetett viselkedését akkor ne szólj neki!
DE szerintem ne ezt tedd!
Beszéld meg pár osztálytársaddal és ültessétek le a csajt, beszélgessetek el vele hogy változtasson a viselkedésén,m egyedül marad!
2/7 A kérdező kommentje:
Néha már szóltam neki, hogy hagyja abba, de folytatja mindig.. de ha meg elmondjuk neki, akkor meg azért fog szekálni
2012. dec. 8. 20:05
3/7 anonim válasza:
Nézd levegőnek. Attól lesz a legidegesebb.
4/7 A kérdező kommentje:
általában azt szoktam csinálni, levegőnek nézem amikor beszól valamit..
de már nem nagyon birom
2012. dec. 8. 20:10
5/7 anonim válasza:
Ha az egész osztály összefog, megbeszélitek vele a dolgot, és ha szekál, akkor nem veszitek figyelembe, akkor talán megérti ő is, hogy nem jó amit csinál.
6/7 anonim válasza:
Beszeljetek vele.(az egesz osztaly)Hatha megerti.Ha nem akkor ne torodjetek vele.Elobb-utob meg valtozik, ha senki sem torodik vele.
7/7 anonim válasza:
ismerős...nekem is volt egy ilyen barátnőm, de egyszerűen nem hatott rá semmi...egy ideig kibírtuk valahogy, ha valamit beszólt elengedtük a fülünk mellett a megjegyzést, aztán ahogy átkerült szakközépbe, én meg gimibe, már jobban kibírom.Eltávolodtunk egymástol,az igaz, de most ha már összefutunk normálisan elbeszélgetek vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!