Annyira felbosszant 14 éves lányom, ti mit tennétek?
Én már 35 éves vagyok és már én is zenét hallgattam állandóan, amikor annyi idős voltam, mint a lányod és tök normális felnőtt lettem:-).
Szerintem is inkább örülj, mert a mai tinikre nem feltétlen ez jellemző.
Én is mindig zenét hallgatok :)
A zene sok mindent jelenthet egy embernek.
Még annak örülj hogy nem iszik.
Normális dolog...
A felnőttek is hallgatnak zenét, akár csak a kicsik.. :)
Nyugi :)
Nem szerencse kérdése,hogy az Ő lánya zenét hallgat bedugott füllel,és nem a hányásába fetreng meg szexel,hanem nevelés kérdése.
Szerintem ne aggódj kérdező ezzel nincs baj,ha tanul rendesen,besegít a házimunkában,megbízható,jól nevelt lány akkor én nem aggódnék ilyenen.
Húgom is ezt csinálja. Én sosem voltam ilyen (pedig csak 3 év van köztünk). Nem tudunk mit tenni, de nekem akkor is furcsa, hogy ha a kocsiban ülünk és ő inkább fülhallgatóval hallgat zenét. Ez olyan mintha azt üzenné, hogy elege van a családból. Pedig egyébként nincs gond, nem veszekedünk egymással. Remélem kinövi, egyébként én azért sem voltam ilyen, mert tiszteletlenségnek tartanám azokkal szemben akik beszélgetni szeretnének velem (otthon ugye a szüleimmel).
Egyébként ha a városban megyek, akkor én is csak mp4-el indulok el. :)
Az az igazság, hogyha megvonod tőle a zenét (bármikor) attól csak ideges lesz, és nem fog senkivel sem beszélni, hanem magában mérgelődik :/
Egyébként az még a jobbik eset, ha egy 14 éves lány csak zenét hallgat és nem inkább szexel (nálunk suliban "divat" volt dugatni magukat), meg iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!