Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Annyira felbosszant 14 éves...

Annyira felbosszant 14 éves lányom, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy más kamasznál is ez van,de a 14 éves lányom állandóan zenét hallgat (fülhallgatóval.) Más kamasz füléből is állandóan lóg ez a masina?Ti mit tennétek?Hagynátok?Vagy szóvá tennétek?Egyébként jó tanuló,rendes lány.
2012. dec. 8. 13:30
1 2
 1/14 anonim válasza:
95%
Örülj, hogy csak ennyit csinál, ezzel nincs semmi gond. Felnőttek is hallgatnak zenét, ennek semmi köze a kamaszodáshoz. A mai 14évesek már hétvégén a saját hányásukban fetrengenek...Te szerencsés vagy:)
2012. dec. 8. 13:33
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is örülj, hogy ez a legnagyobb baj vele. Egyelőre...
2012. dec. 8. 13:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már 35 éves vagyok és már én is zenét hallgattam állandóan, amikor annyi idős voltam, mint a lányod és tök normális felnőtt lettem:-).

Szerintem is inkább örülj, mert a mai tinikre nem feltétlen ez jellemző.

2012. dec. 8. 14:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig zenét hallgatok :)

A zene sok mindent jelenthet egy embernek.

Még annak örülj hogy nem iszik.

Normális dolog...

A felnőttek is hallgatnak zenét, akár csak a kicsik.. :)

Nyugi :)

2012. dec. 8. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy fülhallgatóval hallgatja, és nem bömbölteti. Akkor meg attól kapnál hülyét fogadjunk.
2012. dec. 8. 15:30
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem szerencse kérdése,hogy az Ő lánya zenét hallgat bedugott füllel,és nem a hányásába fetreng meg szexel,hanem nevelés kérdése.

Szerintem ne aggódj kérdező ezzel nincs baj,ha tanul rendesen,besegít a házimunkában,megbízható,jól nevelt lány akkor én nem aggódnék ilyenen.

2012. dec. 8. 17:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem is nagy problema.Ahoz kepest hogy mas 14 evesek miket csinalnak...Ha nagyon zavar akkor beszeld meg vele.
2012. dec. 9. 12:04
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Húgom is ezt csinálja. Én sosem voltam ilyen (pedig csak 3 év van köztünk). Nem tudunk mit tenni, de nekem akkor is furcsa, hogy ha a kocsiban ülünk és ő inkább fülhallgatóval hallgat zenét. Ez olyan mintha azt üzenné, hogy elege van a családból. Pedig egyébként nincs gond, nem veszekedünk egymással. Remélem kinövi, egyébként én azért sem voltam ilyen, mert tiszteletlenségnek tartanám azokkal szemben akik beszélgetni szeretnének velem (otthon ugye a szüleimmel).

Egyébként ha a városban megyek, akkor én is csak mp4-el indulok el. :)

2012. dec. 10. 14:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül van, mondjuk utazik valahova, vagy otthon ki szeretne kapcsolódni, akkor oké a zenehallgatás. Mondjuk a közös asztalnál vagy családi program alatt annyira nem tolerálnám.
2012. dec. 11. 21:52
 10/14 Máté1999 ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogyha megvonod tőle a zenét (bármikor) attól csak ideges lesz, és nem fog senkivel sem beszélni, hanem magában mérgelődik :/

Egyébként az még a jobbik eset, ha egy 14 éves lány csak zenét hallgat és nem inkább szexel (nálunk suliban "divat" volt dugatni magukat), meg iszik.

2012. dec. 11. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!