18 eves lanyom nagyon sokat logott az iskolabol. Ma tudtam meg. Most hetveget a baratjanal szeretne tolteni es szombaton valami buliba is mennek. Azon gondolkodok hogy nem engedem el. A jegyei is borzalmasak. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Persze egre foldre eskudozik hogy nem lesz tobb ilyen es elkezd tanulni. De a most hetvegejet akkor is szivesen lefujnam mert megerdemli.2012. dec. 6. 16:29
11/15 anonim válasza:
Na igen. Nem 18 évesen kell elkezdeni a gyereknevelést, hanem jóóóval korábban és akkor nem ver át lépten-nyomon. Most már késő. Csinálhatsz, amit akarsz, a tiszteletet nem egy nap alatt, és nem egy büntetés miatt fogod nála kivívni. Ez a vonat elment.
13/15 anonim válasza:
Lehet hogy 18 évesen azt tehet, amit akar, DE a szülő is. Vagy ad még tetőt a feje fölé vagy nem. Vagy pénzeli a dolgait vagy nem. Ha sz.rik a szüleire, meg úgy alapjáraton mindenre nem köteles a szülő sem családi fészket a s.egge alá rakni...
14/15 anonim válasza:
ezt minek ŕod ki amikor biztos h megpróbálod megtiltani neki... Ja és a saját életét b.ssza el, amihez neked már semmi közöd, mivel 18. szülinapjától te semmit nem mondhatsz meg neki, ahogy más sem és amúgy sztem az ablakon is ki tudna szökni...
15/15 anonim válasza:
NE DOLJ BE AMIKOR FIATALABB VOLTAM EN IS ILYEN VOLTAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!