Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell a kamasz fiúknak...

Miért kell a kamasz fiúknak női ruhát felvennie?

Figyelt kérdés
Előre féltem a kicsi gyermekemet, mi lesz vele?
2012. dec. 4. 16:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Nos neked se javaslok egy Skócia utazást :)

De a viccet félretéve több százezer gyerekből miért ne lehetne 1-2 különc? Régebben is voltak borzasztó stílusok most is vannak. Igen mára eltörlődött 1-2 határ a fiúk és lányok öltözködésében. A szoknya témára visszatérve vannak egész értelmes darabok is: [link] Lehet maga a stílus alapból szélsőséges, de akkor se b*zis.

2012. dec. 4. 20:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki látott már férfit szoknyában...Skótok :)

Egyébként meg a válasz egyszerűen az hogy kamaszok. Majd kinövik, legalábbis a többség.

2012. dec. 4. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
hát nálunk már mindenfelé AIDS-es plakátok vannak a suliba....
2012. dec. 4. 20:13
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Én is csak geyszer láttam férfin szoknyát, az is egy skótdudás volt, amúgy meg (bár én nem vagyok az) a divatmajmokra gondolsz. Szerintem egy férfinak nem annyira fontos a kinézete, de ha ők szeretnek sokat foglalkozni magukkal hadd tegyék.
2012. dec. 4. 20:47
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

Hát köszönöm szépen... kijelentem hogy undorító egy fiún szoknya... mindezt férfiként mondom. Ezalatt nem értem a skót dudásokat :D Mégis lepontoztak...

Hát oké... ha ez Magyarországon természetes...

2012. dec. 4. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én meg attól borulok ki, amikor minden kislány veszett rózsaszínben rohangál és minden fiún csak sötét ruhák lehetnek. Mikor fog végre kimenni a divatból, és eltűnni az emberek fejéből, hogy ennyire fontosak a külsőségek? A ruha funkciója, hogy takarjon és kényelmes legyen, télen melegítsen. Túlzás hogy ennyire fontos, ki mit visel. A kamaszok meg mindig is azt vették fel, amit nem szabad, csak elfogyott a trapéznadrág, meg a kockás ing, a hosszú haj sem kirívó már,... most jön ez. 10 év múlva meg más.
2012. dec. 5. 09:12
 17/20 anonim ***** válasza:
5%
Az uniszex szoknyák fiúknak jól állhat.
2012. dec. 5. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

# 16

Hát azért a legtöbb kamasz fiú rövid dróthajjal járkál, amíg én hosszú göndörben, szerintem ez pont más, mint a többi...:)) (Nem kötekedés!)

14/F

2012. dec. 5. 13:58
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem lesz vele semmi, mivel látszik foglalkozol vele, neveled. Ha meg azért venne fel szoknyát mert rájön, hogy ô más akkor az ellen nem tudsz mit tenni. De alapesetben csak a nevelésen múlik.

Én eddig szerencsére egy srácon se láttam olyat, még poénból sem.

17F

2012. dec. 5. 22:54
 20/20 schwa válasza:

mért férfiakon is állhat egy női szoknya jol

lásd a skotok

2014. aug. 15. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!