Miért kell a kamasz fiúknak női ruhát felvennie?

Nos neked se javaslok egy Skócia utazást :)
De a viccet félretéve több százezer gyerekből miért ne lehetne 1-2 különc? Régebben is voltak borzasztó stílusok most is vannak. Igen mára eltörlődött 1-2 határ a fiúk és lányok öltözködésében. A szoknya témára visszatérve vannak egész értelmes darabok is: [link] Lehet maga a stílus alapból szélsőséges, de akkor se b*zis.

Mindenki látott már férfit szoknyában...Skótok :)
Egyébként meg a válasz egyszerűen az hogy kamaszok. Majd kinövik, legalábbis a többség.

Hát köszönöm szépen... kijelentem hogy undorító egy fiún szoknya... mindezt férfiként mondom. Ezalatt nem értem a skót dudásokat :D Mégis lepontoztak...
Hát oké... ha ez Magyarországon természetes...

# 16
Hát azért a legtöbb kamasz fiú rövid dróthajjal járkál, amíg én hosszú göndörben, szerintem ez pont más, mint a többi...:)) (Nem kötekedés!)
14/F

Nem lesz vele semmi, mivel látszik foglalkozol vele, neveled. Ha meg azért venne fel szoknyát mert rájön, hogy ô más akkor az ellen nem tudsz mit tenni. De alapesetben csak a nevelésen múlik.
Én eddig szerencsére egy srácon se láttam olyat, még poénból sem.
17F
mért férfiakon is állhat egy női szoknya jol
lásd a skotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!