Szerintetek ostobaság ilyesmi miatt itthon maradni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
14 éves lány vagyok, kilencedikes. Mostanában elég sokat idegeskedtem a suli miatt szóval (szerintem ezért, de nem tudom a pontos okát) az elmúlt 2 napban összesen 3 órát sikerült aludnom. Ma reggel ahogy "felébredtem" szörnyen fájni kezdett a fejem és hányingerem volt, szédültem. Nem tudom ez mitől volt de olyan pocsékul voltam, hogy mindenesetre nem mentem be a suliba. Anyukám ezért elég mérges volt rám, de olyan fáradt voltam, hogy nem érdekelt csak dőltem be az ágyba. Egész délelőtt aludtam, nemsokára tanulok és holnap irány a suli.
Szerintetek hülyeség volt emiatt itthon maradni?
2012. dec. 4. 13:36
11/12 anonim válasza:
Lágy kellemes zene lefekvéskor, agykontroll (javaslom Balogh Béla A tudatalatti 10 parancsolata c. anyagát), sport, kikapcsolódás is kell, nem csak a tanulás, stressz! Nagyon fontos, hogy tudj aludni! Amúgy nem hülyeség emiatt egy napot "kivenni", volt már olyan reggelem nekem is, amikor képtelen voltam felkelni. Megesik. De a legfontosabb, hogy tudatosan tegyél az ellen, hogy ez sűrűn előfordulhasson! :)
12/12 anonim válasza:
anyudnak igaza van, hagyjad a tanulást néh-néha és lazíts azt is meg kell tanulni és nem szabad minden szaron fennakadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!