Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szójátékok utazás közben?

Szójátékok utazás közben?

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni: miket játszotok út közben gyerekekkel? Hetente egyszer megyek a lányommal (10 éves) autóval kb 1 órát oda, egy órát vissza. Én vezetek, ő unatkozik :-) Persze sokat olvas, de van, hogy megunja. A szóláncot unjuk, barkochbázni nem szeretek - mit tudnánk játszani menet közben? Köszönöm az ötleteket: Magdi
2012. nov. 28. 20:41
 1/7 Jégtánc ***** válasza:
Ország ,város?..... Lehet fejben is:)
2012. nov. 28. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen jó sok szójáték van. :) [link]
2012. nov. 28. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy aludjon :D Kapcsoljatok be zenét, énekeljetek, beszélgessetek vagy hallgasson csak ő zenét. De az alvás a legjobb, ha tudom, hogy hosszabb útra megyünk, átlag 20 perc alatt beszunyálok.
2012. nov. 29. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy óvodás játék, de még mindig előjön néha, a hosszú-hosszú utakon: "Mit visz a kis hajó?" - kell mondani egy betűt (fejben mondjuk az abc-t, és valaki más mondja, hogy "állj", az lesz a betű)és minél több szót kell összegyűjteni, ami ezzel kezdődik, és viheti a hajó. :)
2012. nov. 30. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Fekete fehér igen nem mit vettél a pénzemen.?Ezt még párommal is játszuk néha:D:D Nagy kedvencem. Mi rádiózni vagy cd-t is hallgattunk anyummal mindig... Na jó még akkor kazit. 27N
2012. nov. 30. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg még jókat lehet énekelni kocsizás közben.Amerikában nagy divat. :) De jópofa dolog szerintem.. Ez. utsó
2012. nov. 30. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi azt szoktuk csinálni, hogy ha hosszabb utakra megyünk, hogy válogatunk össze zenéket amiket szeretünk és azt hallgatjuk néha 'éneklünk'. De többször volt már rá példa, hogy 4-500 km et utaztunk /vagy többet/ és olyankor korán indulunk, akkor 10 perc után elalszok.

Volt, hogy mentünk erdélybe /Csíkba/ és kb. annyit voltam bren, hogy első s utolsó 10 percben.

2012. dec. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!