Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha nagyon magányos...

Mit tegyek, ha nagyon magányos vagyok? 16/L

Figyelt kérdés

2 éve folyton rossz hangulatom van, sokszor vagyok szomorú, gyakran sírok, akár ok nélkül is. És ma jöttem rá, miért is van ez, mégpedig azért, mert nagyon magányos vagyok. :( Valószínűleg azért tart 2 éve, mert akkor ért véget az általános iskola, és azóta a legjobb barátnőmmel már nem járok egy iskolába. Azóta nincs senki, akivel minden nap tudnák beszélgetni. Apukám alkoholista, vele már szóba sem állok, anya egész nap dolgozik apám miatt, a nővéremmel régen nagyon jóban voltam, de mostanában valamiért megromlott a kapcsolatunk, amikor próbálok beszélgetni vele, mintha a falnak beszélnék, nem is figyel rám. :( Emiatt is lehet, hogy mostanában még a rossznál is rosszabb a kedvem. Barátaim nincsenek a suliban, mert amióta elszakadtunk a legjobb barátnőmmel, iszonyatosan lehangolt vagyok, és nem tudtam senkivel sem barátságot kialakítani a 2 év alatt.

Mi tegyek? Borzasztóan magányos vagyok, szinte egész nap nincs senki, akivel beszélhetnék. :(

16/L

2012. nov. 27. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Találnod kéne egy olyan embert aki a sulitól független és ki tudod beszélni magad. A nővéreddel min vesztetek össze? Valamikor ülj le vele beszélgetni!

Amúgy miért nem kedvelnek a suliban? Személyiség vagy külső? Nem öltozködsz extrémen, nem vagy dagi, vagy piercinges? Az ilyen embereket szokták kiközösíteni...

16/f

2012. nov. 27. 23:19
 2/3 anonim válasza:
miért szakadt meg a kapcsolat a barátnőd és közted? a külön iskola nem akadály... találkozz vele! a nővéredhez is próbálj újra közelebb kerülni, biztos sokkal könnyebb lenne mindkettőtöknek :)
2012. nov. 28. 19:26
 3/3 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőmmel nem szakadt meg a kapcsolatunk, csak sajnos csak hetente tudunk találkozni, és hét közben nincs senki, akivel beszélhetnék. :/
2012. nov. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!