Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Magányos vagyok felvidítanátok?

Magányos vagyok felvidítanátok?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok, magányos vagyok nincsenek barátaim, és még az iskola miatt a családomat is csak hétvégéen, és nem is érzem itt jól magam, de nem mondhatom le ezt senkinek, mert akkor se tudnák ellene semmit tenni, mert egyszerűen nem megy nekem ez az egész barátkozás meg minden, nem vagyok alkalmas rá, és bár majd megdöglök olyan egyedül vagyok nem teszek ellene semmit, mert nem is tudnék.Nem is várom, hogy bármilyen tanácsot adjatok, egyszerűen kérlek, csak vidítsatok fel, írjatok valami kedveset, mert elbőgöm magam.Csak valakinek már annyira el akartam mondani ezt, de nem mondhatom meg senkinek, mert csak kedves tanácsokat adnak, megpróbálnának segíteni, és sajnálnának, és

barátokat akarnának szerezni nekem,nekem pedig ez nem megy, azaz kedvesen elbeszélgetek néha néha emberekkel a semmiről, de még ez is nehezen megy, és néha úgy is érzem, hogy nincs is szükségem senkire, de aztán meg rám tör ez a hülye magány.

Csak kérlek írjatok valami kedveset.......:S

2012. ápr. 26. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hol és mit tanulsz, mi lesz belőled? Szüleid messze élnek? Testvéred van?
2012. ápr. 26. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:

A családod szeret téged, és nagyon fontos vagy neki. Hétvégenként otthon lehetsz, holnap már péntek, hosszú hétvége és a nyári szünetig is már csak 27-28 tanítási nap van. Ha végzel ezzel a sulival (nem tudom hány év még), akkor elkerülsz innét, és jön egy másik hely(ha jön), ami biztos közelebb lesz a családodhoz, és lakhatsz otthon. Most azért kell ezt eltűrnöd, hogy utána tudj egy ilyen helyre menni.

Olvass, sétálj, azt lehet egyedül is. De azért ne szigeteld magad el a többiektől szándékosan, ha olyan a helyzet, akkor folyj bele a beszélgetésbe.

Miért nem lehet tenni ellene semmit? Hány éves vagy? Kollégiumban laksz, vagy valami más miatt?

Ha gondolod írhatsz privit szívesen beszélgetnék veled.

15/L

2012. ápr. 26. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy! :) Most legszívesebben megölelnélek. :) Csak úgy barátilag! :)
2012. ápr. 27. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!