Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én érzem magam úgy, hogy...

Csak én érzem magam úgy, hogy a hazassagomban is magányos vagyok? Nincs kivel beszélgetnek, mert a párom ha beszelek hozzá, akkor sem napja meg?

Figyelt kérdés

2012. febr. 24. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
talán egy kicsit fel kéne dobnod a házasságod.menjetek el együtt valahová,moziba vagy vacsora,vagy egyszerüen csinálj otthon a gyerek lefektetése után egy meglepi vacsit,kis pezsgőval,és most ne gondokról beszélgessetek,milyen a gyerek miot csinál anyós stb,hanem rólatok,vagy sztorizgassatok.
2012. febr. 24. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:
én is magányos vagyok, egész nap dolgozik, ha itthon van, akkor is (a házban van az irodája). Őrá vágyok, nem különösebben a társaság hiányzik. Természetesen vannak közös programok, meglepivacsi, ilyenek, nem is válnék el tőle, mert imádom, csak egész nap vagyok magányos addig, míg haza nem ér (még ha ez későn is van)
2012. febr. 24. 12:40
 3/3 A kérdező kommentje:
ő is itthon dolgozik.volt vacsi de akkor is ha beszélek hozzá az esze máshol jár...mindent visszakérdez..mit mondtál?
2012. febr. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!