Lányok! Ti miről szoktatok beszélni az öltözőben?
Én konkrétan semmiről mert rühellem az összes lányt a tesicsoportunkból és kb. csak fiú barátaim vannak. Amúgy meg kölcsönkérek szempillaspirált vagy szemceruzát, megdicsérjük egymás cuccait, órák, stb.
14L
Mi:
öltöző: sulis dolgokról főleg (tanárok, házi, tanulás), ritkán más dolgokról is (szőrtelenítés, menstruáció, egyéb)
wc: azért nem járunk egyedül, mert valaki kell, hogy az ajtó előtt álljon, hogy ne nyissanak ránk (nincs zár), meg közben beszélgetünk
Öltöző: Órákról tanárokról fiúkról meg ilyesmik semmi érdekes:D
WC: Én a legjobb barátnőmmel szoktam menni általában azért hogy megbeszéljünk dolgokat amiket nem akarjuk hogy halljanak a többiek.
öhm hát ennyi:D:D
Hát köszönöm lányok hogy megválaszoltátok ezt a kérdést ami már régóta foglalkoztatott :D
Ment mindenkinek a zöld kéz:D
igazából én azért nem szeretek egyedül wc-re járni,mert még csak kilencedikes vagyok,és egy csomó felsőbb éves lány ott tanyázik a wc-ben,sminkelnek,pletykázak,röhögnek,és olyankor úgy érzem,hogy rajtam.Jobb,ha van ott egy barátnő is,úgy nem érzem úgy magam,mintha bedobtak volna egy oroszlánketrecben:33
Az általánosban meg csak simán azért kísértem el a barátnőimet,mert nem volt jobb dolgom,és legalább addig is dumálhattunk:))
Öltözőben tipikus kérdések:
Van spray-d?
Írunk földrajzból?
Már megint az a *** tanár...
Hogy sikerült a dogád?(ha írtunk valamiből)
Hova mész a hétvégén?
Mi lesz ma tesin?
ésmég sorolhatnám..
tanulás, fiúk, illatszerek, pletykák lányokról... általában ez van az öltözőkben.:)
Ja,mi is sokszor énekelgetünk, legalábbis én.:DD
Amúgy dogáról,tanárokról,fiúkról,filmekről. Amiről egyébként is. 'Szenvedünk' hogy még hátra van 6 óra meg ilyenek...:D
16/l
Azért néha a mell-összehasonlítás is előfordul. Persze nem úgy, ahogy (szerintem) a fiúk gondolják, hanem, hogy kb. mindenki szenved, hogy kicsi/hülye formájú a melle.
Egyébként, amit előttem leírtak. Konkrétan mindenről.
WC: Mert miért ne? Egyedül unalmas elsétálni a folyosó végéig és vissza.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!