Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Ti miről szoktatok...

Lányok! Ti miről szoktatok beszélni az öltözőben?

Figyelt kérdés
Gondoltam... ha már megkérdezték hogy mi fiúk miről beszélünk... vajon a lányok miről beszélgetnek?
2012. nov. 24. 22:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én konkrétan semmiről mert rühellem az összes lányt a tesicsoportunkból és kb. csak fiú barátaim vannak. Amúgy meg kölcsönkérek szempillaspirált vagy szemceruzát, megdicsérjük egymás cuccait, órák, stb.

14L

2012. nov. 25. 20:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi:

öltöző: sulis dolgokról főleg (tanárok, házi, tanulás), ritkán más dolgokról is (szőrtelenítés, menstruáció, egyéb)

wc: azért nem járunk egyedül, mert valaki kell, hogy az ajtó előtt álljon, hogy ne nyissanak ránk (nincs zár), meg közben beszélgetünk

2012. nov. 25. 22:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Öltöző: Órákról tanárokról fiúkról meg ilyesmik semmi érdekes:D

WC: Én a legjobb barátnőmmel szoktam menni általában azért hogy megbeszéljünk dolgokat amiket nem akarjuk hogy halljanak a többiek.

öhm hát ennyi:D:D

2012. nov. 25. 23:10
 14/22 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm lányok hogy megválaszoltátok ezt a kérdést ami már régóta foglalkoztatott :D

Ment mindenkinek a zöld kéz:D

2012. nov. 26. 17:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

igazából én azért nem szeretek egyedül wc-re járni,mert még csak kilencedikes vagyok,és egy csomó felsőbb éves lány ott tanyázik a wc-ben,sminkelnek,pletykázak,röhögnek,és olyankor úgy érzem,hogy rajtam.Jobb,ha van ott egy barátnő is,úgy nem érzem úgy magam,mintha bedobtak volna egy oroszlánketrecben:33

Az általánosban meg csak simán azért kísértem el a barátnőimet,mert nem volt jobb dolgom,és legalább addig is dumálhattunk:))

2012. nov. 28. 20:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: hidd el nem rajtad röhögnek :D én felsős vagyok és senkit nem érdekelnek a kicsik :D
2012. nov. 28. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Öltözőben tipikus kérdések:

Van spray-d?

Írunk földrajzból?

Már megint az a *** tanár...

Hogy sikerült a dogád?(ha írtunk valamiből)

Hova mész a hétvégén?

Mi lesz ma tesin?

ésmég sorolhatnám..

tanulás, fiúk, illatszerek, pletykák lányokról... általában ez van az öltözőkben.:)

2012. nov. 28. 22:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja,mi is sokszor énekelgetünk, legalábbis én.:DD

Amúgy dogáról,tanárokról,fiúkról,filmekről. Amiről egyébként is. 'Szenvedünk' hogy még hátra van 6 óra meg ilyenek...:D

16/l

2012. nov. 29. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért néha a mell-összehasonlítás is előfordul. Persze nem úgy, ahogy (szerintem) a fiúk gondolják, hanem, hogy kb. mindenki szenved, hogy kicsi/hülye formájú a melle.

Egyébként, amit előttem leírtak. Konkrétan mindenről.

WC: Mert miért ne? Egyedül unalmas elsétálni a folyosó végéig és vissza.:)

2012. nov. 30. 16:05
 20/22 anonim válasza:
Szex :D
2012. dec. 2. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!