Engednéd, hogy a 14 majdnem 15 éves lányod minden hétvégén hajógyárira járjon?
Oda abszolút nem engedném később sem,nem hogy kislányként,14-15 éves ne járjon bulizgatni ott az osztálybuli tanár felügyelettel vagy aludjon a barátnőknél,legyen szülő felügyeletű kis házi buli,szülinapi buli több nem kell.
Felelőtlen,buta szülei vannak,hogy elengedik a gyereket oda.
nem, nem, nem!!!
egyszer voltam kint 2-3 éve nyáron, hát pont elég is volt. és akkor nem a klubokba mentünk be, hanem a külső helyszíneket néztük meg. kb 1 óra múlva már úton voltunk hazafelé.
párom nővére is járkált oda, és őt bedobták a Dunába egy sráccal együtt, mert jó poén volt.. marja jó poén. hát az ominózus este óta messzire kerüli :)
Most leszek 15 éves és én magam egyáltalán nem járok bulizni,pláne nem ilyen helyekre. Nekem pont elég ha összejöhetek egy délutánra a barátnőimmel vagy ha elemhetek egy olyan koncerte ami nem este van. (Például hétvégén délután a városban egy kültéri koncert)
Nem is értem vannak olyan ismerőseim rendszeresen járnak hétvégente bulizi és részegen mennek haza és még milyen büszkék is magukra. Például egyszer egyik osztálytársam nevetve beszélte ,hogy berúgott hazament és jól lehordta az anyja.. MIÉRT engedik meg a szülők a gyerekeiknek, hogy későig elmenjenek , ha ráadásul a legtöbb rendszeresen részegen jár haza??
Ez egyrészt ugye a velem egykorúak hibája, mert túlontúl is menőnek tartják, hogy cigi , pia, sex ők már milyen "nagyok" és milyen ciki ha te nem iszod le magad, ha nem cigizel és még életedbe ha barátod sem volt akkor úgy néznek rád mintha valami milyen nagy dolgot mondtál volna. Holott nem hiszem, hogy akkor lennék valaki ha úgy, mint nekik már lett volna 5-6 barátjuk, mert 12-13 éves koruktól havonta váltogatják...
Másrészt a szülőknek meg kéne húzni a határokat.. Tudni kéne milyen társaságba járnak, mikor mehetnek haza és egyáltalán mikor mehetnek el otthonról..
Persze így is mondhatja a gyerek , hogy idemegy vagy odamegy, de utána kéne nézni a dolgoknak.. Beszélni kéne a másik szüleivel.
Nem arról van szó,hogy nem kell megbízni a gyerekedben ,de tudni kell hogy milyen is valójában..
Tehát lényeg a lényeg én biztosan nem engedném el!
15\l
Te jó ég,mennyi félresikerült féreg van.
Kérdező!Barátnőd valószínűleg egy kur.va.Nem vicc.Ez Hajógyáris,White Angel alaptörvény,valószínűleg már őt is beszippantotta az ottani éjszakai élet.Egyébként most mi az,hogy beengedik?A razzia óta azt mondják nagyon nézik a személyiket,meg a drogosokat.Ez is csak kb 1 hónapig tartott ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!