Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vennétek karácsonyra új...

Vennétek karácsonyra új telefont a gyereketeknek, ha pár hónapos készüléke van? Ez az ő ajándéka az kér amit akar?

Figyelt kérdés
Ezzel a szöveggel jön :) Hogy kérhetne új dolgot is ami nincs még neki, de ő másik telefont kér. Hajlok valahol elhinni, hogy igaza van, és ha már meg akarjuk ajándékozni azt kapjon amit szeretne. De még 4 hónapja vettük az újat, mivel összetört a régi (nem az ő hibájából egyébként, ezért rögtön kapott újat) Most kinézett magának valami újat, ami akkor még nem volt, vagy csak nem látta, nem tudom. Szerintetek?

2012. nov. 16. 22:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én 6 év után elvileg most kapok új telefont. Elvileg. Én tuti nem vennék neki, mert el lesz kényeztetve. Nem tudom, melyik telefonról van szó, de ha iPhone, akkor nagy valószínűséggel felvágásból kell neki (15 éves leszek, a környezetemben erre használják...), és nincs is rá szüksége.
2012. nov. 22. 22:25
 22/24 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen mi a szülők kivénhedt telefonjait kaptuk meg mindig. Akkor volt új, ha vettem magamnak a ballagási pénzemből.

Milyen árban van az a telefon amit kinézett?

Ha viszonylag normális árban van akkor szerintem megveheted neki. Hisz tényleg elég korrekt, hogy semmi mást nem kért és gondolom nem is kapna. Plusz te kérdezted hogy mit kér. A régit eltennétek tartalékba és szépen értésére adnátok, hogy most 3 évig nincs új teló. Ha tönkre megy, akkor sem. Arra ott a régi.

Én is osztom a többiek véleményét, hogy nem szabad elkényeztetni. Viszont a úgy a jó, ha a szülővel néha napján alkudozni is lehet.

Emlékszem gyerekkoromban nagyon szerettem volna egy szintetizátort. Nem kaptam, mert kicsit drága volt. Jött a karácsony. Sok egyéb dolgot kaptam, de azt nem. Örültem persze a többinek is. De belegondolva, ha mindenki összerakta volna azt a kis pénzt amit rám szánt, simán meg lehetett volna venni. Jó, nálam nem arr

ól volt szó, hogy már amúgy is van egy és újjabbat szeretnék.

2012. nov. 22. 23:22
 23/24 anonim ***** válasza:

Érdekelne, hogy milyen telefonja van most és milyet szeretne. Az sok mindenre magyarázatot adhat. Egyébként, ha közelebb akarsz kerülni a kamasz gyerekedhez, beszélgess vele pl. a telefonról. Miért jobb az új mint a régi? A mai okostelefonokra hamar rá lehet kapni és 1-2 hónap alatt rájön az ember, hogy nem azt vette, ami számára a legmegfelelőbb...

Szóval milyen telót akar?

2012. dec. 2. 15:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát, én nem venném meg neki. az " ez az ő ajándéka, azt kér, amit akar" szövegen kicsit megakadtam. Oké, én is megkapom, amit szeretnék ( ha telik rá), de általában nem. Viszont a telefonokkal tényleg így van. Mi a párommal 2 évente cseréljük újra a készülékeket, de akkor sem a legmenőbbre, hanem ami sokat tud, de olcsó. (Persze, mi sem tudjuk kihasználni.)
2012. dec. 13. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!