Vennétek karácsonyra új telefont a gyereketeknek, ha pár hónapos készüléke van? Ez az ő ajándéka az kér amit akar?
Ha most kapott minek még1?:))
én is tini vagyok,de ha most kaptam volna nem kérnék még 1-et max ha rossz,össze törik ilyesmi. pedig megtehetjük:)
Kérdezd meg tőle,hogy nem akar-e inkább egy tabletet,v laptopot?? ha nagyon hajthatatlan akkor megvenném. mit tudsz tenni?:) de inkább tabletet kérnék :)) Én is azt kérek,most kaptam új telefont 1 hete :D
Szép szülő vagy, a gyerek csak füttyent, hogy 4 hónap után neki jár a legújabb telefon, mert karácsony lesz... Szerinted ez nem szomorú? 15 évesen pofám nem lett volna még ilyenre se gondolni, pedig egyáltalán nem éltünk rossz életszínvonalon. Aztán ha 17 évesen a friss jogisjával a több milliós kocsit kéri maga alá, azt is szó nélkül, mert neki az jár? Ugyan mire fel mégis?
Abba kéne belegondolni talán, hogy ti sem fogtok örökké élni, ki fogja akkor mindezt alá rakni? Mert nagyon siralmas, hogy 15 évesen ennyire fogalma sincs a pénz értékéről vagy a ti belefeccölt munkátokból... Tényleg ennyire nem akarod meglátni, hogy mi a probléma?
Én megvenném. Viszont megmondanám hozzá azt is, hogy amíg el nem nyűtte ezt+utána az előzőt is, addig nincs új, legyen akármilyen alkalma.
Persze csak ha anyagilag megtehetném.
És amúgy milyen mobilt szeretne?
Nevelés szempontjából, tényleg nem biztos, hogy kéne kapnia újat, ha nemrég kapott, mert egy idő után valóban mindig az lesz, hogy arra számít, hogy mindent megkap.
"Ez az ő ajándéka az kér amit akar"
Nekem ez ütötte meg a szemem.Ajándékot kérni illetlenség mifelénk.Azt vagy kapok, vagy nem.Kikövetelni,megszabni nem lehet.Nálunk a karácsony a meglepetésről szól, ami lehet bármi.Az a lényeg, hogy senki nem tudja előre, mit fog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!