Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van pár lány az osztályban,...

Van pár lány az osztályban, akik piszkálnak. Mit csináljak? :[

Figyelt kérdés

Most lettem elsős gimibe, eddig jó volt minden. De van pár olyan lány akik megbuktak, és nem hagynak békén. Beszólogatnak, de nem csak nekem hanem rajtam kívül még egy másik lánynak is. Pedig én nem is szólok hozzájuk...de olyanokat beszélnek hogy ...inkább ide nem írom le, maradjunk annyiba trágár, csúnya szavak. Fenyegetni is szoktak, hogy egyszer húzzam csak ki náluk a gyufát... mikozben ezt sem értem,ugyanis ha be szólnak is nem szólok vissza, mert nem érdekelnek. De ez már sok. Ma is dumáltak. A másik lányt sem hagyják békén. DE TÉLLEG NEM SZÓLUNK SOSE HOZZÁJUK. Eddig úgy gondolom, hogy majd ha nem szólok vissza nekik, akkor megunják. De nem nagyon akarják. Ez megy év elejétől. Beszéltem a másik lánnyal, hogy szóljunk-e osztályfőnoknek, ne abba maradtunk,hogy inkább nem...mert mi lesz akkor ha a buszmegben meg akarnak majd venni? Kifejtem...cigányok..vagyis az egyik tuti az, másikban nem vagyok biztos.Nem is olyan iskolába járok, ami ilyen lenne, mert nagyon szigorú suli, és ilyenek nem szoktak lenni. Azon is gondolkoztam, hogy szólok apának, de mit érne? ->Kitaposom a beleteket....stb lenne belőle..ugyanis gondolom tudjátok milyen egy mérges lányos apa :]

Mit tegyek, hagyjamrájuk? Ti voltatok már ilyen helyzetben?

2012. nov. 13. 19:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem félek tőlük. Csak vallásos iskola és ha balhé van kirúgnak. Nem akarom hogy a felvételi papíromon igazgatói legyen.
2012. nov. 16. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
hát pedig ha nem állsz ki magadért, akkor tűrjed a sok sza.rt...
2012. nov. 21. 00:59
 13/18 anonim válasza:
Én megverném őket:D
2012. dec. 2. 22:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Olyan volt hogy úgy megfenyegették osztálytársam hogy sírt meg nem mer egyedül a buszhoz kimenni.

Én kísérem. Bárkihez hozzámernek nyúlni megyek a sereggel az igazgatóhoz.

2012. dec. 2. 22:32
 15/18 senior24 ***** válasza:

Velem is bántak már igy.Sőt néha elég durva dolgokat csináltak.Egyszer majdnem eltépték az orvosi igazolásomat,kirugták a lábamat a lépcső elött és két3 lépcsőfokot estem le,eláztatták a tankönyvemet és leöntötték a rajzomat,amit 3 hétig csináltam.

Továbbá kicsufoltak,kibeszéltek,megaláztak,lenéztek.

Aztán elkezdtem változni,már nem hagytam ezeket a dolgokat,megtanultam kizárni és ha kell eltaposnizeket a kis férgeket.Ha látják h változtál akkor először kinevetnek,aztán eljön az a fázis,amikor elkezdenek támadni ha látják h nem érdekelnek téged.

Sajnos az otthoniakra nem számithattam,nem volt anyuci meg apuci.Csak saját magam,nem ugy mint a mai generácio legtöbbjének!Tisztelet a kivételnek!

Most ezek közül a kis mocskok közül némelyik 3 müszakban tolja,némelyik pedig egy igazi tróger csóringer lett mint mindig is volt,pedig azt mondták, én nem fogom soha semmire vinni.Nem szégyen a 3müszak,nem azért mondom,csak épp az h ök nem vitték többre.

2013. febr. 7. 18:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a gond! Ugyanis a r*hadék elment másik suliba!!!
2013. febr. 7. 18:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha látják rajtad, hogy leszarod őket, akkor abbahagyják. Oda se nézz, mikor szólnak hozzád, meg most mi? Kajak azzal foglalkozol, hogy a cigányok mit mondanak? Ez a telefonnal felveszem dolog meg olyan, hogy sérted a jogaikat, meg mittudomén. Ezek kényes témák.
2013. ápr. 4. 14:25
 18/18 anonim válasza:
SZÓLJ AZ APUKÁDNAK!!
2015. febr. 25. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!