Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy egy 11 éves...

Normális, hogy egy 11 éves fiúnak fülbevalója van?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 00:22
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális.Nekem is van és semmi közötök hozzá.
2012. nov. 19. 14:20
 32/36 asztalos69 válasza:
0%

Ez itt a lényeg, és semmi köze az Ókorhoz.

Már megbocsáss, de attól hogy valaki férfinak érzi magát, még nem lesz a középkorban, főleg, hogy ez korábbra nyúlik még az ókortól is.

Amennyiben komolyan kérdezted, mert gondolkodsz rajta...

NEM. Nem normális.

Ősi időkben sámánok, afrikai törzsek népei hordtak, tehát a kultúra, és a civilizáció előtt, de ne menjünk ennyire vissza.

Volt egy időszak, amikor a férfi férfi volt, a nő meg nő.

Minden jellemvonásában meg is különböztették őket.

cipőben, ruházatban ékszerekben, hajviseletben.

Aztán jöttek az elégedetlen elnyomott nők, akik elkezdtek nadrágot húzni, és rövid hajjal "kérkedni".

Majd jöttek a férfiak, hogy nekik miért ne lehetne, ami a nőknek sikerült. Hosszú haj korszak, amolyan lázadó ifjúság.

Amikor elkezdtek fülbevalózni a fiúk, akkor az a szabad szerelem időszaka volt, a mindenki mindenkivel korszak.

Itt volt egy fontos momentum.

Jel volt a férfi fülében a fülbevaló.

Ha a bal fülében hordta, akkor rendszer ellen lázadó volt, ha a jobb fülében, akkor férfi társaság kedvelő.

Aztán jöttek a márpedig mindkettőbe teszek típusú lázadó homérok.

Manapság a nők gatyába járnak, rövid hajjal, ékszer nélkül, vezető beosztásban a munkahelyen... mondhatni, én vagyok a macsó, és amit mondok, az úgy legyen mert férfias vagyok...

A férfiak meg fülbevalóval, hosszú hajjal, lassan szoknyában, vagy épp combig letolt gatyában, sokszor munka nélkül tengődve, és mutatva, hogy zsengécske vagyok, védjél meg, tartsál el, kényeztess...

Egy a lényeg, és ezt az elhangzott válaszok is mutatják.

MI KÖZÖD HOZZÁÁÁ? ÉN VAGYOK A MAGAM URA. MEGTEHETEM. NORMÁLIS. ÍGY AKAROM. MERT TETSZIK.

Ez mindent el is mond arról, hogy hiányzik a nők gyengéd anyaias ösztöne, és a férfiak kemény, biztonságot, védelmet adó szerepe.

A médiák célja, hogy agymosott embereket hozzanak létre. Egybemossák az identitásokat, hogy zavart keltsenek a családokban. Menőnek mutatják a szingliséget, a gazdag magányos urat, az identitásával küzdő gyermekeket, és biztatják őket, hogy teljesen normális, ha a fiú tinisztár bi_izis, ha a lány sztárocska kopasz, és brutális.

A lényeg, hogy mindenki azt csináljon amit akar, pedig valójában ez nem más mint manipuláció. Sok elkeseredett megtört ember létrehozása, akiket aztán lehet manipulálni.

Így eljutottunk oda, hogy mindenkinek mindent szabad, mert azt hiszi, ezzel megmutatja másoknak, hogy Ő micsoda nő/férfi, mert saját akarata van, vagy épp felhívná magára a figyelmet.

Most ez van, ezért is tartja mindenki normálisnak, hogy az utcán melegek alsógatyában, hálószobába való tárgyakkal futkároznak, miközben az meg brutális vadállat, aki ez ellen tiltakozik, holott pontosan annyi joga van kint lenni, mint másoknak, csak épp nem vét a jóízlés, és a közerkölcs ellen.

---------------------------------------------------------

(Azért emeltem ki, kedves háborgó, hogy külön felhívjam a részleges figyelmed nem a melegekről írtam, hanem arról, hogy ezt a kitárulkozást normálisnak tartják.)

---------------------------------------------------------

Persze, majd ez is változni fog, mert lassan mindenkinek normális lesz ez is, és akkor már nem is vét senki közerkölcsöt, ha az egész köztörvény is változik.

Az igazság tehát az, hogy nem ezekkel a jelekkel kéne kiemelkedni a koszos semmiből, és észrevetetni magunkat, vagy éppen akaratunknak érvényt szerezni, mert bizony ez egy hamis kép. Ha akarsz egy motort magadnak, és nem kapod meg, attól még nem lesz motorod, ha megmutatod, hogy márpedig raksz egy fülbevalót be magadnak, tehát vigaszképpen van olyan dolog, amit megtehettél.

Inkább meg kéne mutatni a lányoknak, hogy tudnak lenni anyukák, és nem a karriert hajtják a gyermek lehetősége helyett, csak-mert ráveszi a média, hogy 40 évesen nem késő szülni... aztán ha sikerül is, 60-65 éves az átlag életkor... szóval a gyerek popsiján lesz a tojáshéj, mikor szülői szeretet, és támogatás nélkül marad.

A férfiak is inkább dolgoznának, és példát mutathatnának arra, hogy hogyan kell a gyerekeket tanítani, hogy felnézzenek rá, hogy erősnek lássák.

Mert mit vársz attól a gyerektől, akinek mindent szabad, mert kihisztizi az elnyomott alkesz homisodott aputól, vagy a kemény pénzkereső anyutól, amit akar?

Ott fog ülni a TV előtt, amíg nem ismeri meg a billentyűt, az egeret, és a véres öldöklő játékokat, ahol lehet káromkodni, és megmutatni, hogy mekkora nagy ászok is vagyunk a neten.

Később majd nekik kéne eltartani az öregeket, de szerintem csak simán leselejteznek bennünket, mint a játékban az ellenséget.

Szóval mégegyszer:

NEM, nem normális, csak elhitetik veled, hogy az.

Nem vagyok a középkorban, és nem vagyok szürke zsákban kedves akárki, te élsz valami néger törzsi kultúrában, vagy ősközösségben, az annak megfelelő kulturális nézeteiddel.

Én csak egy normális világot látok, ahogy a Nő az Nő, a Férfi pedig Férfi, és a genetikai adottságaikat optimálisan kihasználják annak érdekében, ami az élet értelme. Az pedig a lét. A megmaradás, a túlélés. Az pedig a gyermek, aki a szülők minden tudását örökli, és még tesz hozzá, elhagyva a rosszat, ezzel a szülők tovább élnek benne, és általa.

Ez ma nem így van, hanem egy áldemokrácia elkorcsosult egyre romló eredményeit kell elviselni.

2012. nov. 22. 22:39
 33/36 anonim ***** válasza:

Utolsó, írtál egy egy oldalas hülyeséget. A kultúra része mi elfogadható számodra mi nem az. Van ahol meztelenül járnak az emberek, és ez teljesen hétköznapi dolog, máshol emiatt letartóztat a rendőrség. De mondok még vadabbat: az sem mindegy hogy nagyvárosban élsz vagy falun.

Az ókori kultúrák nem civilizicáió előttiek.

A nőkröl írt zagyválásod, meg úgy marhaság, ahogy van.

2012. nov. 23. 15:38
 34/36 anonim válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van ,csak egy oldalnyi zagyvaságot irtál és amugy is szerintem senkit nem érdekel a hülyeséged.
2012. nov. 29. 16:40
 35/36 anonim válasza:
És amugy meg MI KÖZÖD HOZZÁ nem tefogod megmondani mi normális és mi nem , a kérdező nem egy lapgyi pusztaságot kért az olyan válaszokról amik neked nem tetszenek ,azt kérdezte normális vagy nem IRD MEG NEM OSZT KÉSZ ne mások válaszát kritizáld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. nov. 29. 16:43
 36/36 anonim válasza:
Neked nem tetszik ne hord!!!!!!!!!!!
2012. nov. 29. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!