Normális, hogy egy 11 éves fiúnak fülbevalója van?
azért szavazzuk le, mert intoleráns az aki szerint nem normális
aki meg neki áll b*zizni azt még jelentem is
hagy döntse el mindenki akar e magának fülbevalót, és igenis normális, oké falun lehet hogy nem, de városban lakóknál simán. ny-európában is normális volt, sőt, régen a férfiak hordtak fülbevalót, harisnyát, kifestették magukat és mégsem volt egyik sem b*zi
csak egyes csököttek még mindig egy szál szürke zsákban járnának
Nem kell otrombának lenni, nem azért írtam, mert szerintem a gyerek hovatartozásával van a gond-vagyis nem arra akartam kilyukadni, hogy a srác meleg, viszont úgy vagyok vele, hogy a nők hordjanak fülbevalót, a fiúk/férfiak meg ne...nem ítéltem el senkit, nem ítélem azt se, hogy ha egy fiúnak/férfinak van fülbevalója, az az Ő dolga...saját személyes döntése, amibe itt igazából senkinek sincs beleszólása...és azért nem kell leszavazni azokat, akik szerint nem normális, mert a normális relatív, valakinek belefér, valakinek nem...és tiszteletben kell tartani a másik véleményét, akkor is ha nem értünk vele egyet...Főleg, hogyha kérdezték is...
És egyébként ha az eltűnt kisfiúról van szó, akkor elég értelmetlen kérdés, ugyanis, nem értem, hogy miért fontosabb az, hogy van a szerencsétlennek fülbevalója vagy nincs, mint az, hogy megtalálják...ugyanis szerintem az az elsődleges, hogy meglegyen, és nem az, hogy fülbevalója van...viszont a kérdés a fülbevalóra kérdezett rá, és én arra válaszoltam...
De ti tudjátok...igazából a ti dolgotok...én tartom magam ahhoz, hogy nem normális.../viszont nem ennek kéne a legnagyobb gondotoknak lennie.../
"akit valszeg agyonvertek egy ásóval, ahogy olvastam, süljön ki a szeme, hogy azon hápog hogy volt e a szerencsétlen kiscsávónak fülbevalója,"
Vegyél vissza egy kicsit magadból! Nézd meg a kérdés kiírásának az időpontját. Ekkor még azt sem lehetett tudni, hogy meghalt-e, eltűntként keresték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!