Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért b*zis, ha egy fiúnak fülbevalója van?
Pl. Itt is olvasom, hogy sok csaj szerint b*zis, ha valakinek férfi létére fülbevalója van.
Beckhamnak is van, mégis döglenek utánna a nők, Ott van még
C. Ronaldo, nála szintúgy ugyanez a helyzet.
Akkor mér állna b*zisan egy fülbevaló férfinak?????
18/F (nekem is beckham féle köves fülesem van)
nem b*zis az. csak néhányam még leragadtak a 80as éveknél amikor még a hosszú haj meg fülbevaló is "fúúúújdeb*zis" volt és "nem illett" hordani ilyesmi a fiúknak "mert ez lányos cucc", szóval érted...
egyébként az én barátomnak is van fülbevalója, egyik fülében 2, másikban 5 és mind karika (bár valójában piercingek) és nem b*zi. na szóval hadd döntse már el mindenki magáról hogy hetero vagy homo-e. különben nekem a beckham meg hasonló féle fazonok nagyon nem jönnek be, de ennek semmi köze a fülbevalóhoz.
mellesleg, ilyen jellegű kérdések feltevéséhez én inkább ajánlanám a 'szépség és divat' témát mint ezt, csak margóra jegyzem meg.
19/L
szerintem tök szexis. nem értem, mi bajuk van vele. amúgy, ha neked tetszik, az a lényeg. Meg emellett egy csomó csajnak is. Azért, mert vagy egy-két p*csa, akinek nem , ne szedd ki.
15/L
sztem nagyon b.zis egy fiúnak a fülbevaló, de amúgy fölösleges a kérdés, mert ez ízlés kérdése, arról meg gúysem lehet senkit sem meggyőzni h "na ez tetszen, ez meg ne tetszen"....
De azt még hozzátenném, h attól mert Beckhamnek meg C. Ronaldonak fülbevalója van, a fülbevaló férfiakon attól még nem lesz kevésbé b.zis...amúgy pont az a 2 majom szabná meg h mi a jó és mi nem, vicces XD
A válasz megírásának időpontja: ma 16:21
Akinek nem tetszik az máris p i c s a?
Értékelem az agyi szintedet :D
Amúgy nekem semmilyen se jön be, mert szerintem egyáltalán nem férfias.
16L
A köves meg undorító divatbaromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!