Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért b*zis, ha egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért b*zis, ha egy fiúnak fülbevalója van?

Figyelt kérdés

Pl. Itt is olvasom, hogy sok csaj szerint b*zis, ha valakinek férfi létére fülbevalója van.

Beckhamnak is van, mégis döglenek utánna a nők, Ott van még

C. Ronaldo, nála szintúgy ugyanez a helyzet.

Akkor mér állna b*zisan egy fülbevaló férfinak?????

18/F (nekem is beckham féle köves fülesem van)

2009. júl. 3. 15:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
a csilli-villi köves fülbevalók szerintem undorítóak egy srácon, de ez csak az én véleményem. le lehet pontozni...mert le fogtok. de nem ettől lesz valaki bu.zi. amúgy sok ismerősömnek is van, bár az igazából karika alakú piercing de ők rockerek. az egy másik kategória, az nekem bejön.
2009. júl. 3. 17:09
 12/16 anonim válasza:
szerintem fasza a férfi füllbevaló, nekem csak a ballba van am nekem egy manchester unitedes, egy köves a fekete bogyó meg egy foszforeszkálós van
2009. okt. 17. 09:50
 13/16 anonim válasza:
am 12/f
 14/16 anonim válasza:
hopp 14XD
 15/16 anonim válasza:
Nekem a kis kövesek tetszenek, de egy karikától a falra tudnék mászni :(
2009. okt. 25. 11:51
 16/16 anonim válasza:
Nem búzis. Most már megint fülbevaló divat változás van beköszönöben. Manapság rengetegen a barna és fekete színűekre esküszik....
2010. máj. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!