Mennyire nem normális az, hogy ez nekem rosszul esett anyukámtól?
Arra lennék kíváncsi,hogy mennyi NEM normális dolog az,hogy ennyire sz*rul esett ez a dolog anyukámtól??
Kicsi korom óta beszédhibába "szenvedek".Azért azt írtam h "szenvedek",mivel a nevembe van egy pár r betű és raccsolok,nem tudok normálisan beszélni és a környezetembe mindenki tud.És engem ez nagyon zavar (tudom hogy nemkéne hogy zavarjon), és,most /ma/ kezdtek ráérezni a kiejtésére megkérdeztem anyut:Hogy meg mutathattom-e neki már,hogy megy??Erre Ő haggyal már ezzel most annyira nemérdekel gyakoroljad és kész.
Pedig jókedve van ,kedves volt mióta hazjött meg azután is.Most megint megkérdeztem,hogy tényleg nemakaord?Válasz:Szerinted vicceltem?? és elment játszani.
Jó tudom,hogy 13 évesen nem ilyenen kéne felkapni a vizet,de ez rosszul esett.Ez normális ebben a korban vagy csak én viszem túlzásba??
Érthető hogy neked rosszul esett ahogy anyukád reagált erre. Sajnálom hogy nem támogat téged ebben persze ez nem azt jelenti, hogy nem elég jó anya, csak valószínűleg nem veszi észre, hogy neked ez mennyire fontos.
Akkor viszont nem várj rá. Keresd fel a védőnőtöket és kérdezd meg hogy hová kell menni logopédushoz.
Vagy az iskolában beszélj egy tanárral, ott is kell legyen logopédus. Az hogy el költöztetek nem magyarázat, ma már mindenhol lehet találni logopédust ha az ember akarja.
Nem mondom, hogy nem értem meg anyukádat ha fáradt és kikapcsolódásra vágyik ő is, de azért azt megjegyezném neki a helyedben hogy fontosabba játék mint a saját gyereke. Gondoljon bele milyen nehéz lesz neked felnőttként ha még raccsolsz. Sok sikert, lehet hogy egyedül is menni fog, de a logopédussal biztosan eredményesebb lesz.
Volt egy barátnőm, nagyon raccsolt, de imádtam!
Osztálytársak voltunk, néha viccből cikiztem, de tudta, hogy azért, mert nagyon jóban voltunk.
Javaslom tanulj franciát, abban előnyödre is válik!!
Hallottam egy szót, hogy mivel lehet megtanulni az R betűt, de nem jut eszembe. Gondolkozok.
Nem viszed tulzasba csak nem harolsz eleg jol
azert amit el akarsz erni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!