Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire nem normális az,...

Mennyire nem normális az, hogy ez nekem rosszul esett anyukámtól?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy mennyi NEM normális dolog az,hogy ennyire sz*rul esett ez a dolog anyukámtól??

Kicsi korom óta beszédhibába "szenvedek".Azért azt írtam h "szenvedek",mivel a nevembe van egy pár r betű és raccsolok,nem tudok normálisan beszélni és a környezetembe mindenki tud.És engem ez nagyon zavar (tudom hogy nemkéne hogy zavarjon), és,most /ma/ kezdtek ráérezni a kiejtésére megkérdeztem anyut:Hogy meg mutathattom-e neki már,hogy megy??Erre Ő haggyal már ezzel most annyira nemérdekel gyakoroljad és kész.

Pedig jókedve van ,kedves volt mióta hazjött meg azután is.Most megint megkérdeztem,hogy tényleg nemakaord?Válasz:Szerinted vicceltem?? és elment játszani.

Jó tudom,hogy 13 évesen nem ilyenen kéne felkapni a vizet,de ez rosszul esett.Ez normális ebben a korban vagy csak én viszem túlzásba??

2009. aug. 11. 19:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Érthető hogy neked rosszul esett ahogy anyukád reagált erre. Sajnálom hogy nem támogat téged ebben persze ez nem azt jelenti, hogy nem elég jó anya, csak valószínűleg nem veszi észre, hogy neked ez mennyire fontos.

Akkor viszont nem várj rá. Keresd fel a védőnőtöket és kérdezd meg hogy hová kell menni logopédushoz.

Vagy az iskolában beszélj egy tanárral, ott is kell legyen logopédus. Az hogy el költöztetek nem magyarázat, ma már mindenhol lehet találni logopédust ha az ember akarja.

Nem mondom, hogy nem értem meg anyukádat ha fáradt és kikapcsolódásra vágyik ő is, de azért azt megjegyezném neki a helyedben hogy fontosabba játék mint a saját gyereke. Gondoljon bele milyen nehéz lesz neked felnőttként ha még raccsolsz. Sok sikert, lehet hogy egyedül is menni fog, de a logopédussal biztosan eredményesebb lesz.

2009. aug. 14. 08:04
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Volt egy barátnőm, nagyon raccsolt, de imádtam!

Osztálytársak voltunk, néha viccből cikiztem, de tudta, hogy azért, mert nagyon jóban voltunk.

Javaslom tanulj franciát, abban előnyödre is válik!!

Hallottam egy szót, hogy mivel lehet megtanulni az R betűt, de nem jut eszembe. Gondolkozok.

2009. aug. 16. 21:43
 13/21 anonim ***** válasza:
2009. aug. 16. 21:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem mondom sokan szeretnek legalábbis sok embertől hallom vissza,persze az nem azt jelenti így is van.Csak tudjátok ez néha nagyon kellemetlen.Ti így nem tudjátok,de sejthetitek.Hogy 5×visszakérdezik,hogy is hívnak??Hogy is hívnak?És így tovább és már látszik,hogy mindenki zavarban van.És várom azt a szót :)Remélem eszedbe jut.
2009. aug. 16. 21:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Kszönöm elolvasom :)
2009. aug. 16. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
en soha nem raccsoltam, de ugy "gyartom" a R betut, hogy a szajpadlasomon a melyedes elotti reszehez szoritom a nyelvemet. A nyelvem hegyetol szamitva kb 1,5 cm-re erintkezik a szajpadlasommal (de semmikeppen nem a nyelvem hegye). lehet konnyebb lenne lerajzolni. nem tudom mennyire ertheto...
2009. aug. 16. 22:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. aug. 16. 22:40
 18/21 anonim ***** válasza:
szia 15/L vagyok az R betűt én nem tudom rezgetni sajnos de jártam logopédushoz az sem segített.. mindig azt kellett mondanom h répa retek mogyoró korán reggel ritkán rikkant a rigó xd aztán mondta a nő hogy szépen mondom az R betűt de érdekes módon nem tudom megrezgetni vagymi :D anyukádnak meg lehet hogy rossz napja volt, én anyum is néha ilyen sajnos h nem érdekli az amit mondani akarok :S.. mert ő fáradt meg ilyenek
2009. aug. 17. 18:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem viszed tulzasba csak nem harolsz eleg jol

azert amit el akarsz erni....

2009. aug. 17. 20:19
 20/21 A kérdező kommentje:
DE,csak már meguntam,hogy mindig az lesz a vége,hogy sírok a szobámba,szóval inkább hagyom,nem érdeklimegtanulom,mert azért is megfogom mostmár,de ennyi.Köszi
2009. aug. 18. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!