Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Félárva kamaszok és szüleik!...

Félárva kamaszok és szüleik! Odaadjátok/megkapjátok az árvaellátást + családi pòtlékot (a "gyereknek") zsebpénzként? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy esetleg kajàn kívül mindent abbòl finanszìroz(nak nektek) vagy nem adjá(to)k a kezèbe/kezedbe,de rà(d) költitek/költik?

Van-e testvèr?Ha igen,akkor mennyi?

Mennyi idős a kamasz,fiù/làny?

2012. okt. 16. 22:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

amikor azt olvastad az az volt h a gyerek nem lakot otthon és azért adta oda az anya neki

de ott mást nem kapott a gyerek soha

hidd el tényleg többe kerül havi szinten egy gyerek mint amennyit kapsz

sorolták már mennyi minden van amit kifizetnek belőle

2012. okt. 17. 07:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Kiszámoltam,hogy a kaja + a különòrák kijönnek ennyiből,szòval."

Belevetted a mosóport, az áramot (ha otthon használsz számítógépet, az is fogyaszt), a tusfürdőt, sampont, ha a különórára esetleg autóval visznek el akkor benzinköltséget? Milyen különórára jársz - arra nem kell tornacipő vagy más felszerelés?

Plusz vagy a bérlet, vagy ha bicajjal jársz akkor az.

Ruháid vannak? Cipők? Ágynemű, bútorok? Azt ne mondd, hogy pucéran alszol egy sarokba dobott rongyon.

Moziban sosem voltál? Egy szülinapra se hívtak meg, amire ajándékot vittél? Iskolakezdéskor ki veszi a tankönyveket, a ceruzádat, a körzőt, táskát?

2012. okt. 17. 08:46
 13/22 A kérdező kommentje:

4 éves ruhàimat simán hordom,pedig kicsit nőttem azòta,nem olyan különòrára járok,ahova kell felszerelés.Persze,hogy van àgyam meg bùtoraim(azt egyszer kell megvenni és nagyon sokáig szolgálatot tesz).

Az egyik kommentelőnek ìrom,hogy én olyan csajròl olvastam,aki otthon lakott,neki megvolt mind a kettő szülője ráadásul és ùgy kapta meg a pénzt.Meg azokròl se feledkezzünk meg,akik 30-40 ezret kapnak havonta csak zsebpénzként,amit szintén itt olvastam.(Jò egyeseknek,de mindegy.Nem elég,hogy nincs teljes családom már

kiskorom óta,de még jòl sem megy nekünk.Tudom,hogy a pénz nem boldogìt,de manapság màr csak a kaja is sokba kerül,szòval azért jò ha van/lenne elèg tisztes mennyiség.)

2012. okt. 17. 11:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem Pesten lakunk,szòval sosem visznek különòrákra kocsival.
2012. okt. 17. 11:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Meg azokròl se feledkezzünk meg,akik 30-40 ezret kapnak havonta csak zsebpénzként,amit szintén itt olvastam"

Jó, és? Van aki kemény munkával havi 120 ezret keres, van aki 250 ezret és van aki könnyebb melóval 500 ezret. Aki megengedheti magának, az többet ad a gyereknek, ahol az is probléma, hogy melyik számlát fizessék ki, ott meg semmit.

2012. okt. 17. 11:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor bérleted sincs, jegyet se veszel, semmit?
2012. okt. 17. 11:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem járok moziba,ha egy évben egyszer netàn mégis elmegyek,akkor is a szülővel,ami neki ugyanùgy költség,nemcsak nekem.Félreértés ne essék,felőlem aztàn menjen csak.Szülinapok màr àltalànos hatodik òta nincsenek,èn tartottam utoljàra nyolcadikban 4 emberrel kb,de ha utàna szàmoltok,akkor ez màr jòpár éve volt.
2012. okt. 17. 11:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Hàt az én szülőm diplomàs,de mégis nagyon sokat dolgozik.Rosszabbul megy nekünk,mint egy 120 ezret keresőnek,mert egy hatalmas hitelt kell egyedül fizetnie.
2012. okt. 17. 11:59
 19/22 A kérdező kommentje:
Gyalog járok.
2012. okt. 17. 11:59
 20/22 A kérdező kommentje:
Hol lehet könnyebb munkàval 500 ezret keresni?Mert én is olyan pàlyàt akarok vàlasztani.Mert azt tudom,hogy a vàllalkozòk többségének nagyon jòl megy,nem adòznak és mindent le tudnak ìrni stb.
2012. okt. 17. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!