12-14 éves gyerek mit csinál a számítógép előtt több órán keresztül?
Én 12-14 évesen ezeket csináltam: chat (ismerősökkel és idegenekkel egyaránt, de csak korombeliekkel és gyerekes dolgokról, mondjuk ez 10 éve volt, és akkor még nem csak pedofilokat lehetett találni a chat programokon), aztán a kedvenc sportomról (kosárlabda) olvastam egy csomó hírt, a kedvenc csapataim honlapját nézegettem. A kedvenc zenekarom számait neten hallgattam, képeket nézegettem a kedvenc énekesemről (aki persze bejött, mint pasi :D). Volt a TeveClub nevű oldal (talán még mindig van), ott nevelgettem a tevémet.. :) Ezen kívül játszottam még szókirakó meg statégiai játékokkal.
Ez volt kb 10 éve, azóta még több lehetőség van a neten, megjelent pl. a Facebook, ami ugye rengeteg idejét elveszi a mostani fiataloknak. Meg a gyakori kérdések... :)
De ha nem a netre gondolunk, ott vannak a sima (nem online) számítógépes játékok, na azokkal is simán eltöltenek pár órát egyhuzamban.
23/L
# 26
14 éves lány vagy, és X-ment nézel?:)))) Ilyet se találok minden nap!:D
14/F
jah,utolsó vagyok,és kifelejtettem még néhány dolgot.Megnézem,hogy ezen a héten mit játszanak a moziba,m,ilyen koncertek lesznek,új bandákat fedezek fel,könyveket töltök le...stbstb.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!