Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha megtudnátok...

Mit tennétek ha megtudnátok hogy ha a 17 éves lányotok bejelentené hogy gyereket vár és a barátja elhagyta?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 18:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Abortuszra küldeném, teljesen egyértelmű. 17 éves még tanulnia kell, az anyaságra fel kell készülni lélekben is, meg anyagilag is. Ez nem csak úgy működik ohh becsúszott jól van megtartom. Felesleges megszülni a gyereket, hogy majd árvaházba adja, vagy nyomorba nevelje és bűnöző lesz. Aki meg azt mondja szülje meg , azok az emberek ne sírjanak majd hogy milyen szar Magyarországon élni, meg nincs pénzünk semmire...

Miért kéne árvaházba adni,miért lenne bünöző???

2012. okt. 8. 19:52
 12/17 A kérdező kommentje:

mert egy gyerekkel már semmi esélye normális életre.

Akkor nekem sincs esélyem normális életre?Én 18 évesen szültem.

2012. okt. 8. 19:53
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Támogatnám abban, amit ő szeretne.

Remélem jóra fordulnak a dolgai!

2012. okt. 9. 22:04
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Lányommal ugyanez van, most várja a babáját :-)

A barátja mellette áll mindenben (szerencsére)

Próbáltuk a férjemmel higgadtan kezelni a dolgokat, így sikerült megegyeznünk mindenben a másik családdal együtt.

2012. okt. 10. 10:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok szülő, de van fogalmam az ilyen dolgokról.

Először is, higgadtan kell kezelni a dolgokat, de ezen te már túl vagy...

A lányod fogja meghozni a döntést, fontos, hogy most támogasd!

Még nem tudja, hogy milyen egy gyermek gondozása, szóval ha úgy dönt, hogy megtartja, akkor kicsit mutasd be ezt a világot is, ha vannak unokatesók, vagy az ismeretségi körökben kisbabák, akkor kérd meg őket, hogy egy kicsit, had gyakoroljon a lányod.

Pelenkázás, etetés, vigyázni a kicsire... persze ez nem elegendő.

(egyszer vettem fel gyermeknevelési órát, ott kézhez kaptunk egy robot babát, amit gondozni kellett, éjszaka is felkeltett, minden élethűen működött)ennek hiányában egyrészletes beszélgetésre lesz szükség, hogy mivel jár egy gyermek 24/7 gondozása.

Ha megtartja, akkor kísérd el mindenhova, uh, vizsgálatok, bár a védőnő úgy is elmagyaráz dolgokat, de nem árt, ha mindenről lesz fogalma.

A barát szüleivel kéne leülni beszélgetni, hisz ők is érintettek ebben...

2012. okt. 12. 00:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,teljesen igazad van!Attól hogy fiatalon szül,nem feltétlen kerül árva házba,és nem feltétlenül lesz bűnöző.Az viszont hogy a gyermek nevelés nem pénzről szól,meg cáfolandó,mert annak a gyereknek kell kaja,ruha,és tetszik,nem tetszik bizonyos időközönként gyógyszer is,ami egy kisebb vagyon(nálunk 1 megfázás üti a 10ezret,mert nem gyógyszerrel tömöm őket,hanem herbáriás termékekkel,ugyanis a gyógyszer néha nagyobb bajt csinál mint hasznot,a lányomnak egy komplikációkkal teli műtétjébe került erre rá jönni),és ugye apuci lelépett.én 19 évesen szültem az elsőt,és ha vissza csinálhatnám az életemet,akkor is meg szülném 19 évesen,de volt már akkor szakmám,dolgoztam,és apuka is mellettem állt(ma már nem élünk együtt 3 évig egyedül neveltem őket albérletben,éjjel nappal kellett dolgoznom,úgy hogy ezt ők ne éljék meg negatívum ként).A mai világ sajnos másképp működik(9-10 évesen,ha nem menő a cucca az iskola társai kicikizik olyan szinten,hogy a gyerek nem szeret ki menni az utcára,és nem lesznek barátai).ráadásul,ha megszüli 18 éves lesz,és a bulizást kiváltja a pelenkázás,ami nagyon nagyon kemény lecke lesz egy 18 éves lánynak
2012. nov. 6. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:
ajánlom e videókat,a főoldalon rengeteg videót megtudtok nézni. hátha segít,de fontos hogy támogasd bármilyen döntést is hoz a lányod [link]
2012. nov. 6. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!