Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik órát és melyik tanárt...

Melyik órát és melyik tanárt utáljátok a legjobban?

Figyelt kérdés
Írjátok le miért és a korotokat nemeteket is.
2009. aug. 4. 20:48
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

matek (10osztály gimi)

iszonyat hülyén magyaráz a matektanár

járok magántanárhoz és így vok 4-5 ös de ha nemjárnék semmit se tudnék.sokan semmit se tudnak az osztályból mert nincs pénzük tanárra:S

2009. dec. 13. 20:29
 32/40 anonim ***** válasza:

Tantárgy:fizika

tanár:fizika tanár

Miért?:mert bunkó volt velem egypárszor-több esélyt nem kap!

2010. jan. 19. 20:17
 33/40 anonim ***** válasza:
Bioszt, kémiát és a magyart utálom a legjobban. Tanárok közül, a fizika, biosz és magyar tanárokat.
2010. febr. 11. 20:16
 34/40 anonim ***** válasza:

Az angolt utálom, a tanár miatt. DE maga a tanáe jó fej, amikor nem tanít.

Tanárok közül csak az alsós ofőmet gyűlölöm, de őt mindenki. Ehhez képest az óráin nem unatkozom. (Mondjuk eleve szeretem a matekot, a körit és a tesit :D)

2010. aug. 13. 00:00
 35/40 anonim válasza:

hittan - hittantanár - ne értsd félre, hiszek Istenben, meg miegymás, de ezek az órák . ..

fizika!! - fizika tanár. - egy hülye f*sz. kábé 1oo éves ::))

2011. szept. 1. 19:55
 36/40 anonim ***** válasza:
Rajzórát, a tanárral együtt, mert rajzolni akkor szeretek és tudok, ha van ihletem, a tanár pedig kivételezik a lányokkal. Mondjuk én is az vagyok, de ez akkor is szemétség. :D
2011. szept. 1. 20:14
 37/40 anonim ***** válasza:
matek előkészítő (a matekot szeretem, de ez az óra förtelem...) és az a tanár aki tartja. a tesi órát se szeretem (de a tanár jófej :D) meg a fizika tanárnőt sem. :/
2013. márc. 31. 12:46
 38/40 anonim válasza:

tantárgy: technika, tesi

tanár: a tech tanárunk egy r.i.b.a.n.c ahogy a tesi tanar is g.e_ci gonosz raadasul iszonyu budos ://

2014. jún. 1. 22:50
 39/40 anonim ***** válasza:

Tantárgyak közül a törit gyűlölöm legeslegjobban...Akármeddig ülhetek felette, sose leszek képes megtanulni normálisan.

Tanárok közül én a tavalyi nyelvtan tanárunkat utálom..xddd Ő már szerencsére nem tanít, mert kikönyörögtük, hogy másik magyartanárt kapjunk, de az a nő valami eszméletlen. Tavaly abból állt az óra, hogy ilyen negyed órákat késett óráról, aztán bejött és elkezdett ordibálni a hetessel, hogy miért nincs letörölve a tábla (mikor előtte 5 perccel lett letörölve), aztán 20 percen keresztül mesélt nekünk, hogy mennyit kell javítania, meg hogy el van csúszva a tananyagokkal, meg hogy megint melyik gyerek szólt be neki a 11.-esek közül, aztán kb 10 percig írtunk a füzetbe. Ez még a jobbik eset volt, rosszabb esetben ahogy bejött a becsengő után ilyen 15-20 percekkel, kihívott vagy 6 embert felelni és majdnem óra végéig őket feleltette és akármilyen jól elmondták, mindenkinek 1-est adott.

Ráadásul van egy gyerek a csoportban, aki diszlexiás, ezért neki nem osztályozhatta a dogában a helyesírást, amit azzal bosszult meg, hogy a gyereket minden egyes órán feleltette, kivéve, mikor a gyerek épp hiányzott...És amit utáltunk még benne, hogy pofára osztályozott...Egyik barátnőm pl. a kiskedvence volt, ezért egyszer, amikor ünneplőbe kellett jönni suliba, a tanár közölte, hogy az a csaj olyan szépen ki van öltözve, hogy kap egy felelésmentest..

16/L

2014. nov. 4. 20:54
 40/40 anonim válasza:
Én a néprajzot, a természetismeretet, az informatikát és az angolt utálom a legjobban. Az első kettőt az ofőnk tartja, és baromi uncsi...csak magyaráz,és magyaráz,és nem elalszom. Az informatikát mert a tanár egy k*csög és igaz, hogy mindent elmagyaráz, de úgy mintha 20 évesek lennénk, és ha nem tudunk valamit akkor úgy ordít hogy leesik a fejünk. Az angollal meg igazából semmi bajom, csak a tanárral. Egészkor kezdi az órát és nem 45-kor, hanem 55-kor fejezi be. A többit se szeretem,de elviselem :) A kedvencem az osztályfőnöki és a rajz. 13/L
2015. jan. 27. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!