Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik órát és melyik tanárt...

Melyik órát és melyik tanárt utáljátok a legjobban?

Figyelt kérdés
Írjátok le miért és a korotokat nemeteket is.
2009. aug. 4. 20:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

én 8 éven át kitűnő voltam,most megyek majd gimibe.

Utáltam: osztályfőnöki óra,töri,tesi(csak a tollas volt jó),biosz,irodalom,nyelvtan,technika,kémia.Tanár:Osztályfőnök,magyartanár,tesitanár.A többi óra jó volt:)Mert nem feleltem más órákon,nem szólított sose,azt hitte mindent tudok(néha nem tudtam volna válaszolni,inkább aludtam volna):P

2009. aug. 9. 23:51
 22/40 anonim ***** válasza:

Matek, fizika, kémia. És ezek tanárait is

16/l

2009. aug. 10. 00:13
 23/40 anonim ***** válasza:

A tesit utálom, mert olyanokat kéne csinálnom, amire nem vagyok képes. Az osztályfőnökömet utálom, mert ahelyett, hogy órát tartana, a lányairól kezd mesélni, hogy az egyik a Rózsadombon dologzik, a másik annyit keres... mindezt mondjuk akkor, mikor az órai téma a homoszexualitás lenne.

... lehet, hogy a lányai leszbikusak, és onnan jutott az eszébe?

Eszméletlenül el tud térni a tárgytól. Még régebben terveztük az osztálykirándulást Pestre, és kérdeztük, hogy kb. mennyibe kerül a 3D-s mozi. Választ nem kaptunk, mert elkezdte helyette mondani az ő személyes dolgait. Hogy egyszer egy cápás filmet néztek meg. Hogy ő mennyire fél a víztől. Hogy a férje barátjának unokatestvérének az ismerőse úszómester, és amikor őt próbálta tanítgatni, ő lerángatta róla a nadrágot. Ezt mind elmondta.

2009. aug. 11. 21:17
 24/40 anonim ***** válasza:

matekot utálom, meg a matektanárt: Könyves tanárnő..wááá. idióta. egy bunkó, provokatív egyén, aki szerint én deviáns magatartású vagyok, csak mert hangosan köhögtem az óráján. Elhatároztam, hogy jövőre nem nézek rá és óó de kikészítem majd:D Mindenképp megpróbálom abszolválni ezeket.

16L

2009. aug. 17. 22:17
 25/40 anonim ***** válasza:
Matek és Fizika...na azok egy borzalom a tanárral együtt ha meglátom a tanár a szívroham kerülget!!!Egyébként olvastam itt, hogy sokan nem szeretik a bioszt meg a kémiát mag a föcit, miért nem, pedig azok a legjobb tantárgyak..jó sztem;)
2009. aug. 18. 18:08
 26/40 anonim ***** válasza:
Jah am .16/L az előző vok.
2009. aug. 18. 18:08
 27/40 anonim válasza:

Történelem. arra tanulni is kéne. xD

Amúgy meg osztályfőnök aki egy rohadt ribanc. miniszoknya kivágott fölső vörös haj magassarkú. Mondanom sem kell engem kifejezetten utál :DD Megmondta hogy nekem milyen érdekes a stílusom és hogy én mennyire kikészítem őt. Meg hogy megrontom a padtársamat. xD

14/L

2009. aug. 25. 10:40
 28/40 anonim ***** válasza:

Kémiát+ a kémiatanárnőt.mert pl nem lehet könyökölni mert azt mindja hogy nem a kocsmába vagyunk,egyzser fél centire kihúztam a telefonom a tsebemból hogy megnézzem at időt erre kiküldoött igazolatlannal 2egyest kaptam egy felelésre egyet mert nem tudtam az egyenletet még egyet mert rossz megoldást montam meg ilyenek...

15/L

2009. aug. 25. 11:58
 29/40 anonim ***** válasza:
igaz, én már most egyetemista vagyok, de a nagykállói korányi gimiben végig az oroszórákat gyűlöltem a legjobban és a tanár utáltatta meg velem...így értelemszerűen az orosztanárnőt gyűlöltem a legjobban és ezzel nem csak én voltam így hanem az egész csoport... már a nevére sem emlékszem,csak az a rusnya rángó tokája van az arcom előtt meg az idióta kommunista felfogása...
2009. okt. 23. 12:56
 30/40 anonim válasza:
Tesii .xD és Zsömlét a tesitanárt.xD
2009. nov. 26. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!