Melyik órát és melyik tanárt utáljátok a legjobban?
én 8 éven át kitűnő voltam,most megyek majd gimibe.
Utáltam: osztályfőnöki óra,töri,tesi(csak a tollas volt jó),biosz,irodalom,nyelvtan,technika,kémia.Tanár:Osztályfőnök,magyartanár,tesitanár.A többi óra jó volt:)Mert nem feleltem más órákon,nem szólított sose,azt hitte mindent tudok(néha nem tudtam volna válaszolni,inkább aludtam volna):P
Matek, fizika, kémia. És ezek tanárait is
16/l
A tesit utálom, mert olyanokat kéne csinálnom, amire nem vagyok képes. Az osztályfőnökömet utálom, mert ahelyett, hogy órát tartana, a lányairól kezd mesélni, hogy az egyik a Rózsadombon dologzik, a másik annyit keres... mindezt mondjuk akkor, mikor az órai téma a homoszexualitás lenne.
... lehet, hogy a lányai leszbikusak, és onnan jutott az eszébe?
Eszméletlenül el tud térni a tárgytól. Még régebben terveztük az osztálykirándulást Pestre, és kérdeztük, hogy kb. mennyibe kerül a 3D-s mozi. Választ nem kaptunk, mert elkezdte helyette mondani az ő személyes dolgait. Hogy egyszer egy cápás filmet néztek meg. Hogy ő mennyire fél a víztől. Hogy a férje barátjának unokatestvérének az ismerőse úszómester, és amikor őt próbálta tanítgatni, ő lerángatta róla a nadrágot. Ezt mind elmondta.
matekot utálom, meg a matektanárt: Könyves tanárnő..wááá. idióta. egy bunkó, provokatív egyén, aki szerint én deviáns magatartású vagyok, csak mert hangosan köhögtem az óráján. Elhatároztam, hogy jövőre nem nézek rá és óó de kikészítem majd:D Mindenképp megpróbálom abszolválni ezeket.
16L
Történelem. arra tanulni is kéne. xD
Amúgy meg osztályfőnök aki egy rohadt ribanc. miniszoknya kivágott fölső vörös haj magassarkú. Mondanom sem kell engem kifejezetten utál :DD Megmondta hogy nekem milyen érdekes a stílusom és hogy én mennyire kikészítem őt. Meg hogy megrontom a padtársamat. xD
14/L
Kémiát+ a kémiatanárnőt.mert pl nem lehet könyökölni mert azt mindja hogy nem a kocsmába vagyunk,egyzser fél centire kihúztam a telefonom a tsebemból hogy megnézzem at időt erre kiküldoött igazolatlannal 2egyest kaptam egy felelésre egyet mert nem tudtam az egyenletet még egyet mert rossz megoldást montam meg ilyenek...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!