háát,én legeslegjobban az ofőmet utáltam,aki föci és biosz tanár volt,a bioszt még szeretem is de szart se tanított,meg az irodalom tanárt aki egyfojtába idegbeteg volt...most eljöttem a suliból és nagyonrendesmindenki :)
14/L
2009. aug. 6. 13:40
12/40 anonim válasza:
matekot utálom,a tesit csak akkor nem szeretem,ha talajtorna van,ha kosarazunk akkor jó.Tanáraimmal nincs különösebb problémáim
2009. aug. 6. 15:47
13/40 anonim válasza:
én a bioszt utállom! Mindegyik tanárt "szeretem"
Bioszból is az az uncsi :
kit érdekel hogy milyen állat mekkora, vagy milyen növény hol él, ha 1 év múlva úgyis elfelejtem?? :D
Szóval, engem a biosz untat...
2009. aug. 6. 20:04
14/40 anonim válasza:
hopsz az előző vagyok 13/L
2009. aug. 6. 20:04
15/40 anonim válasza:
kémia, fizika tanár -> az egy állat, egyszer lefeleltetett egy olyan anyagból, amit csak a következő órán vettünk.. :@
matek tanár-> rám van kattanva a csaj. Utáálom. Már most rémálmaim vannak tőle! Megakart buktatni év végén, amikor 8.-ig 4 es tanuló voltam matekból.. Egy köcsög. Már egy csomószor lepontozta a dolgozatom..
2009. aug. 7. 01:06
16/40 anonim válasza:
Ja bocsi 16/L* előző vok
2009. aug. 7. 01:07
17/40 A kérdező kommentje:
A tesit én is utálom a tesitanárnő miatt mindig körbe kell futni az iskolát vagyis az iskola körül kell futni vagy 2km és egyszer esett az eső és először tornatáskával kellet végig futni utána meg csak úgy esőbe mindenki tiszta víz volt persze a tesitanár nem futott az első hármat megdicsérte hogy jól futottak akik fiúk voltak a többieket meg lecseszte hogy gyorsabban kellet volna.
2009. aug. 7. 17:30
18/40 anonim válasza:
Heheh, sírnak itt a 13 éves kislányok, hogy jajj de unalmas a biosz... Hát... a8. nagy szopás lessz nektek. A külömböző amőbák-sejtek-izmok közt a róka farkának hossza felér egy óriási adrenalin lökettel! :D Én a matekot és a magyart utáltam, de mind a 2-t csak a tanár miatt. Az ofőm (matek) folyton ordibált, a magyar tanárom (ötven X éves) plázacicának képzelte magát... Mi féltünk tőlle... Igazi boszorkány volt... Most szakközépben nemtom mi lessz. 15f
2009. aug. 8. 02:46
19/40 anonim válasza:
Tesit,fizikát,németet utálom.Ja meg az osztályfönőkőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!