Unom ezt a helyzetet, mit csináljak?
11 éves fiú vagyok, és nincs csajom, nem szoktam ide-oda menni.
Unom hogy egész nap otthon kuksolok!
Szeretnék csajozni, bulizni stb. csak nem tudom hogy hogy kezdjem, és hogy hogy csináljam ezt az egészet!
Segítsetek lécci!
Én is azt mondom hogy még ráérsz.
De nem akarok rögtön bunkónak bemutatkozni.
Adnék néhány jó tippet, a csajozás meg a bulizás helyett
sportolj, netezz (persze mérsékelten) , menjetek el strandra, kereshetsz a neten programokat, mozizz a családdal (esetleg meghívhatsz barátokat) , rendezz házibulit (legyen valami témája: pl. fürdőgatyás rapperek partija :D) , menj el uszodába, vidámparkba, állatkert, rendezd néha át a szobádat, (hidd el ezzel elmegy akár a fele napod is! )
Ha mind ez nem használ, akkor fuss 10 kört a házatok körül attól biztos kifáradsz! :D:D
13/L
csáó.
Nekem volt csajom a te korodban. 13 éves koromig tartott, és semmi értelme. Basztatni fog a gondolat h vége, de am tudod h nem volt értelme csak szórakoztál mert kellet valaki. vagy épp ez az h villogni akartál.
Engem még most is bosszant h igy elkurtam a gyerekkorom....
A buli meg ráér. Én DJ vagyok és sose látok bulikba 15 év alattit :D
Házibulit se nagyon rendeznek a te korodba XD
Én a helyedbe skacokkal lógnék, ütném el az időt, vagy csak ülj a gép - tv előtt. Mást nem tucc csinálni...
Vagy dolgozz és Tanulj, hogy később többre vidd mint én.
.. Középsulis vok, és egyáltalán nem oda vettek fel ahova szerettem volna kerülni. Elkurtam mert nem tanultam, csajoztam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!