Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Unom ezt a helyzetet, mit...

Unom ezt a helyzetet, mit csináljak?

Figyelt kérdés

11 éves fiú vagyok, és nincs csajom, nem szoktam ide-oda menni.

Unom hogy egész nap otthon kuksolok!

Szeretnék csajozni, bulizni stb. csak nem tudom hogy hogy kezdjem, és hogy hogy csináljam ezt az egészet!

Segítsetek lécci!

2009. júl. 31. 18:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen te hova akarsz bulizni, csajozni?? Nem vagy még túl fiatal ehhez? Szerintem várjál még szépen 15-16 éves korodig. Gondolom az a bajod hogy MÁSOK mennek jobbra-balra, és nem akarsz kilógni a sorból. Nem kell otthon kuksolnod, találd fel magad. Nincsenek igazi barátaid, akikkel csak úgy találkoztok, dumáltok meg ilyenek??
2009. júl. 31. 18:34
 2/17 A kérdező kommentje:
De vannak, elhívnám őket meg minden csak általában nekik nem jó az alkalom!
2009. júl. 31. 18:39
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Inkább vedd elő a kisautót, meg a legót, és játsszál.
2009. júl. 31. 18:46
 4/17 A kérdező kommentje:
Kösz! :| Ez hasznos volt!
2009. júl. 31. 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nagyképűségre utal a "csajom" kifejezés. 11 évesen ne akarj "csajozni". Ennyi idősen tanulj, játsz. Kb az a te korosztályod. Neked az a vágyad, hogy gyengéden átölelhess egy lányt, puszit adj az arcára, komolyan beszélgessetek, mozizzatok? Szerintem te csupán villogni akarsz a haverok elött. Van egy tippem. Haverkodj lányokkal, fiúkkal. Menjetek csoportosan strandra, parkba focizni és egyebek. Neked még nincs szükséged kapcsolatra. Nem tudom másképp kérdezni: Mit kezdenél ha lenne barátnőd? Nekem bevállt, hogy elalvás elött mindenen agyaltam egy csomót. Szerintem neked csak azért kell egy "csaj", hogy elmondhasd hogy van. Osztályomba járt általánosban egy lány és egy fiú, akik 3 éven keresztül jártak (azóta nem hallottam róluk), de csak szünetke beszéltek. De akkor is csak úgy, hogy a "bandánk" leült egy kupacra és alaposan kitárgyaltunk mindig vmit. Szóval nem is eggyütt voltak. Kettesben nem is találkoztak! Ezt akarod??
2009. júl. 31. 19:05
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Figyi!

13 éves lány vagyok!

És még bőven ne akarj csajozni meg bulizni meg pláne h nem,persze flörtölges meg lehet barátnőd akivel sétálgathatok,de csajozni hát...Hogy kedj hozzá?Menj el olyan helyekre ahol tudsz ismerkedni és ismerj meg másokat is akik barátaid/haverjaid lehetnek pl.:focipálya,stb...,Hidd el később nagyon-nagyon megbánnád ha ilyenekbe belemennél.Térj észhez

2009. júl. 31. 19:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez b*szarás!!

11éves kisfiú és már bulizni meg csajozni akarsz?XD

Hát ide figyelj,11évesen általában a tanulással,a haverokkal és a családdal kellene foglalkoznod!Nyár van igaz,ilyenkor lehet kicsit szabadabb az ember,de azért ne hogy már 11évesen bulizni menj.Amúgy is hova gondoltad,discoba be se engednének,na meg a szüleid elengednének?:O Figyelj,ha nem akarsz otthon kuksolni menj ki a városba a haverokkal fagyizni,mozizni,strandra.Ez mind tök jó dolog,közbe beszélgethettek akármiről(sport,nyaralás bármi).

Hova tart ez a világ?Majd a mi gyerekünk már másodikból bulizni akar menni?Álljon már meg a menet.Ez azért durva.

14/L

2009. júl. 31. 20:47
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

hellomi :D én ezen már nem lepődök meg mert most fejeztem be az általános és sok pici első osztályos kis s*zaroknak már van fiúja,barátnője... és annyira viccesek ..te 11éves srác..gondolj már belee neked ez nem vicces ? hogy elsősök csajoznak? mert ha igen akkor abba is gondolj bele hogy egy 16évesnek a szemébe te mekkora viccesgyerek vagy :D:D:Drááé érsz..és sztem is hülyülj a haverjaiddal barátaiddal gépezzél bicajozz meg ilyenek..

16/L

2009. júl. 31. 21:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
2009. aug. 1. 08:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

haverokkal mászkáljatok mindenfelé, meg sportoljatok sokat, bicó, bmx, deszka, görkori

ha valami testi problémád van, ami miatt ilyeneket nem lehet (előfordulhat) akkor is van a neten mindenféle fórum, irogass oda

2009. aug. 2. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!