Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnátok, ha lenne egy...

Mit csinálnátok, ha lenne egy 16 éves lányotok és megtudnátok, hogy megcsalja a barátját? ( első kapcsolata mindkettőjüknek, kb. egy éve vannak együtt)

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 19:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
37%

16 éves lányt már szinte felnőtt, eddig sem volt jogod pofon ütni, most meg már késő lenne elkezdeni.

Ne szólj bele a lányod szerelmi életébe, mert nincs sok közöd hozzá. Akármennyire tetszik neked az a palimadár, a lányod kihasználja, és ebben a korban ez még belefér.

2012. szept. 14. 00:43
 22/29 anonim ***** válasza:
58%

Annyit mondanék, hogy az ő szerelmi élete, úgy rendezi, ahogy akarja, de a másik átverése nagyon csúnya dolog, próbálja meg beleképzelni magát a barátja helyébe. Ha nem szereti, inkább szakítson vele.

A 16 éven nem vagyok kiakadva, én is 16 voltam az elsőnél és sem testileg, sem szellemileg, sem érzelmileg nem voltam kevés hozzá. Ez egyénfüggő.

26/N

2012. szept. 15. 10:07
 23/29 anonim ***** válasza:
67%
lehet nem árulnám el, de keményen megszidnám, különben ne lepődj meg, hogy egy riherongy k*rva lesz belőle, már elindult az úton... persze aki úgy van vele hogy a lánya dolga, az akkor se szoljon bele mikor majd egy nem pipogya f*asz csávó ilyenér kettéüti a fejét, aztán lehet törölgetni a szemeteket, hogy nemvolt szerencsétek, meg családon belüli erőszak bla bla
2012. szept. 15. 13:58
 24/29 anonim ***** válasza:
95%

A "nem szólok a magánéletébe" és a "lesz@rom, ha fizikailag veszélyeztetik" között baromi nagy különbség van.

Ha valamelyik családtag vagy barát ebédel valamit, abba se szólunk bele nyilván, hogy mit egyen, de ha mérgezett az étel, akkor egyértelmű, hogy igen.

2012. szept. 15. 14:02
 25/29 anonim ***** válasza:
96%

KEDVES 21. válaszoló!

"Akármennyire tetszik neked az a palimadár, a lányod kihasználja, és ebben a korban ez még belefér."

ezt te mégis hogy gondoltad???Belefér??? Aki 16 évesen kihasznál másokat,az vajon később mit fog tenni?Mellesleg szerintem a szülő dolga (is) lenne,hogy normális párkapcsolati életre nevelje a gyereket.Értem ezalatt,hogy többnyire úgy viselkedik a gyerek a saját párkapcsolatában,mint ahogy a szüleit látja otthon.

A kérdésre válaszolva:

Szerintem a srácnak ne szólj,bármennyire kedveled,azért a lányod mégis csak a lányod.Viszont vele beszélgess el erről...nagyon komolyan,de higgadtan. :)

2012. szept. 15. 23:06
 26/29 anonim ***** válasza:
93%

Eléggé felháborodnék. Én nem borulok ki, ha 16 évesen a barátjával lefekszik, de akkor tényleg a barátjával, ez nem az a kor, amikor félre kell kacsintgatni, vagy szeretőkre vadszni.

Nem mondanám el a fiúnak, de a lánnyal jól elbeszélgetnék. Azt hiszem, csalódott lennék.

2012. szept. 16. 11:50
 27/29 anonim válasza:
66%
szerintem gyö*ér vagy ha beleavatkozol ilyen dolgokba, had oldják meg ők, mindent állandóan a szülők akarnak megoldani és ráadásul ez rohadtul égő is...
2012. szept. 27. 21:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, megoldani természetesen nekik maguknak kell, de az, hogy egy ember tudatosan kihasználjon egy másik embert, az senkitől, semmilyen korban nem fér bele. Ilyen mentalitásért és viselkedésért bárkit leosztok, a lányomat is meg egy idegent is. Mindamellett természetesen nem csapnék fel spiclinek, sem a lányom esetében, sem bárki más esetében.

Tehát azt gondolom, hogy egy ilyen szituban a saját lányommal is pont ugyanúgy bánnék, mint bárki mással, aki hasonló dolgot tesz.

2012. szept. 27. 23:26
 29/29 anonim válasza:

valahogy így gondoltam... :D 28.

29 es voltam :D

2012. szept. 28. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!