Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnátok, ha lenne egy...

Mit csinálnátok, ha lenne egy 16 éves lányotok és megtudnátok, hogy megcsalja a barátját? ( első kapcsolata mindkettőjüknek, kb. egy éve vannak együtt)

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 19:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

Az miért baj, hogy az 1 éve meglévő barátjával szexel?

Ebben nincs kivetnivaló (ha védekezik.)

Hogy mással is szexel, annak nem örülnék, megpróbálnék beszélni vele.

De a barátjának nem szólnék. Mégiscsak a lányom, nem csesznèk így ki a saját gyerekemmel...

2012. szept. 12. 21:09
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez az! Csak egyszer....! Engem mar megcsaltak es tudom mennyire megalazo erzes. Senkinek nem kivanom! Teljesen mindegy hanyszor aki csal az csalo. Megalazza a masikat erzelmileg mindenkeppen. Nem szolnek, de nem is simogatnam a kis buksijat ha lebukik szegenyke mert jaj de izgalmas a masik...
2012. szept. 12. 21:14
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Elbeszélgetnék vele, hogy mennyire gerinctelen a viselkedése, és hogy ég a pofám helyette is! Nem az a gusztustalan, hogy valaki vágyik a kalandra, hanem az, ha közben másokat átver!
2012. szept. 13. 10:43
 14/29 anonim ***** válasza:
96%

Viccelsz? dehogy mondanám el a pasinak, ő a te lányod, jóban-rosszban mellette kell állnod.

Persze, lehet tartanék kiselőadást, hogy gondoljon bele, mi lenne, ha a pasi csinálná vele...

2012. szept. 13. 11:10
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Elbeszélgetnék vele a dologról, ennyi.
2012. szept. 13. 13:19
 16/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek, hogy észhez térjen egy pofon belefér? Mert a fiú nagyon szereti a lányomat velem is nagyon kedvesen és tisztelettudóan viselkedik, mindig mosolyog, puszilgatja a lányomat, mindig meg akarja fogni a kezét, nagyon szerelmes, szerintem... nagyon sajnálom őt...
2012. szept. 13. 17:00
 17/29 anonim ***** válasza:
37%
Pofánvágnám :D
2012. szept. 13. 17:43
 18/29 Rat Poison ***** válasza:
100%
Kifejteném, mit gondolok az egészről. Köszönete nem származna belőle, az biztos.
2012. szept. 13. 19:51
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, nem, semmiféle fizikai erőszak nem fér bele. Egyfelől elvetendő dolognak gondolom amúgy is, másfelől meg pont az ellenkező hatást érnéd el vele, mint szeretnéd, valszeg kapásból dobná azt a fiút (a jelenlegi párját) akit az apja így akar úgymond védeni.

Képes vagy te rá, hogy normális, higgadt, emberi beszélgetésben elmond neki, hogy mi a problémád ezzel a fajta viselkedésével.

2012. szept. 13. 21:25
 20/29 anonim ***** válasza:
34%
ez pont jó alkalom hogy bevalljam neki : ügyes vagy kislányom , én mint anyád is össze vissza csaltam apádat, és el kell mondanom te a postás lánya vagy.
2012. szept. 13. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!