Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Általános iskola kapujában...

Általános iskola kapujában állva ilyet hallani?

Figyelt kérdés

Szo.d le a f.szt büdös k.rva. Nyeltél már g.cit?

És utána még cifrázták tovább...

Közben jöttek ki tanárok is az épületből. Egyik sem szólt oda egy szót sem...

Alig bírtam ki, hogy ne menjek oda pofonokat osztani. Ezt ép ésszel ki lehet bírni? Ezek a gyerekek a tanáraikkal is így beszélnek órán? Ezért ilyen immunisak, hogy simán szó nélkül elmennek emellett?

Tényleg semmit nem lehet tenni?

2012. szept. 10. 12:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Aki visszakézből pofonvágna egy ilyen után egy srácot, az mire számíthat?

Pláne ha éppen az tenné meg, akinek címzi a cifraságait?

Oké, hogy ez bántalmazás kategória. De a másik meg becsületsértés minimum.

2012. szept. 10. 13:58
 12/31 anonim ***** válasza:
25%
konzervatív prűd vagy. ma már mindennap így beszélnek, nekik ez alap beszéd stílusuk. nem kell ezen csodálkozni. ha kicsit beljebb néznél te szívrohamot kapnál mi megy
2012. szept. 10. 14:15
 13/31 anonim ***** válasza:
83%

# 12/12

Amúgy sajnos ja... Amikor meghallottam, hogy az ISKOLÁBAN drogkereskedés megy... Nekem is sok volt, pedig ismerek pár 'durvább' (ma már szokásos) arcot...

14/f

2012. szept. 10. 14:31
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

Pedig én 2-essel teljesen egyet értek! Én nekem ez az utsó évem az általánosban (szigorú suli) és tényleg ez megy. Nem egy tanárt készítettek már ki úgy, hogy sírva szaladt ki az osztályból, vagy rosszabb esetben meg is támadták (volt már erre is példa). Az illető pedig kapott egy intőt, na ez már bocsánat de mi a f@sz? Az oszt.főnökünk mondta nekünk egyszer, hogy SOHA ne válasszuk a tanári szakmát mert ha már ez a nemzedék is ilyen akkor milyen lesz a következő. Ha a szülő nem képes megnevelni NORMÁLISAN a gyerekét akkor legalább a tanár tegye meg. De ha ez megtörténik a diák vissza üt és kezdődik előről ez az ördögi kör. De amit Te hallottál Kedves Kérdező az csak a jéghegy csúcsa! És az egészben az a legdúrvább, hogy páran meg is csinálják (mármint lesz0pják). Dugnak, cigiznek, piálnak, drogoznak(!), pofáznak, hát igen az ilyen kis sz@rcsimbókok miatt néznek le minket. Félreértés ne essék Én sem vagyok egy "AranyGyermek" mert nekem is volt pár "dúrvább esetem, de azért tudom hol a határ, még akkor is ha azt a tanárt szívből utálom. Tisztelet, egy jelenség ami kiveszni látszik, szokjatok hozzá (sajnos) mert ők lesznek (én nem vagyok ilyen) a "jövő nemzedékei". Aki meg még mindig tanár grat. neki, hogy még mindig bírja, kevés ilyen elszánt emberrel találkozni!

14/F

2012. szept. 10. 15:43
 15/31 anonim ***** válasza:
5%

Off: azért durva, hogy már a tanárok is rasszisták -.-

On: Ez mindenminek a maga dolga. Én magam is 9 éves korom óta keményen káromkodom lány létemre, feszültség és harag levezetése gyanánt. A szüleim jól meg is vertek érte, fenyegettek, hogy intézetbe küldenek stb. Csak azért, mert káromkodom, pedig velük nem beszélek soha csúnyán, nem feleselek. Hát ez a verés semmit sem használt, én amúgy is baráti körben meg az iskolában és az utcán káromkodom, máshol pedig nagyon is jól visszafogom magam, anélkül, hogy erre külön figyeljek. Ja és én is jóv hírű gimibe járok, de itt is mindenki káromkodik (pont ma csodálkoztam el. a hatodikosokon, hogy majdnem annyira durván nyomják, mint én). A tanárok nem adnak ezért szaktanárit nálunk, de lecs*szést azt kapunk rendesen. Szóval manapság ez a szokás. Megjegyzem, nem menősködésből káromkodunk, hanem, mert az iskolai, mindennapi életben felgyülemlő feszültséget valahogy le kell vezetnünk. Amúgy meg gondoljatok vissza a lkamaszkorotokra, szerintem Ti is ugyanygy káromkodnátok, ha most lennétek kamaszok. Ha meg nem tetszik a helyzet, akkor CSELEKEDJETEK ELLENE. Ha itt kibeszélitek a problémáitokat az ysemmit sm segít, de, ha leülnétek a gyermeketek mellé és gépezés helyett vele/velük foglalkoznátok az máris többet segítene :D Tudjátok, jogos, hogy kiakadtok a beszédünkön, teljesen megértem, de ti még normálisabb világban éltetek, amikor volt gyermekkorotok és minden nyugodtabb volt. Manapság meg többet kell tanulni, kellenek a személyes kapcsolatok (ugye az embernek szüksége van barátokra és egy szerelemre is), kell pihenni és élvezni az életet. De pont az utolsóra nem vagyunk képesek, és ez a gond itt. Ezt a feszültséget vezetjük le. Mit gondoltok, hogy káromkodna egy ember, akinek semmi problémája sincs a földön? Bénák lennének a hangsúlyai, és oka sem lenne rá. Nektek sem volt rá okotok kamaszkorotokban, viszont SAJNOS nekünk már van. Nem azt mondom, hogy jó dolog ez, de remélem meg tudtok érteni engem. Persze van, aki nem káromkodik, azok olyan emberek általában, akik vagy túl elfoglaltak hozzá, vagy tényleg élvezik az életüket és nem akarják magukkal ezzel bemocskolni.

UI: Remélem nem lesztek olyan gyerekesek, hogy most lepontoztok a véleményem miatt. Azért felnőttek vagytok, és ez a megoldás kicsit sem felnőttes szerintem :)

2012. szept. 10. 16:36
 16/31 anonim ***** válasza:

Áhh ne is foglalkozzatok a pontrendszerrel, mindenki mindenkit lepontoz, mert nincs jobb dolga, mint hogy itt verje a nyálát... Inkább írjátok le a véleményetek, hogy ez ma már szinte természetes, és nem a kérdező begyepesedett, hanem szimplán a lepontozók nem nevelik a kölkeiket, aztán ez lesz belőle, és amikor a kölök otthon beadja, hogy ő a mintagyerek, az iskolában ilyen... És ezekután, amikor leírjuk, hogy nem nevelik a gyereket, aztmondják, hogy miket merünk írni, s ebből kifolyólag nem állhatják meg, hogy ráklikkeljenek arra a kis kézre.

Mindenesetre továbbra is azt mondom, kedves kérdező még nem láttál semmit, hogy mit le nem játszanak a gyerekek az iskolákban. Órán mint írtam még első oldalon én úgy tudom nem ilyenek, persze van, aki kikészíti a tanárait, nemazért, de a tanárok manapság kicsit bekattantak, és az ilyen gyerekek miatt rángatódzik a bal szemük, mert nembírják... Nem is csoda, diákként hallgatni a hülyéseget is fárasztó. A tanár meg ebből következőleg rá se bagózik, hisz a gyereket már rég nem tudja megnevelni, arról lekésett, mert a szülőnek kellett volna, ő csak próbál néha rászólni, de örül, ha szabadul mert ezt NEM LEHET KIBÍRNI. Na hajrá pontozzátok le ezt is, hátha eldurrantok!

2012. szept. 10. 18:50
 17/31 anonim ***** válasza:
80%
Rasszizmus? Ez nem rasszizmus, hanem TÉNY ÉS TAPASZTALAT! Nyomtak már cigi csikket a szádba azért mert te NEM akartál rágyújtani? Verték már meg édesanyád egy szál cigi miatt? Szúrták már le az egyik ismerősödet? Rabolták már ki a nagynénédet? Voltak már durvábbak is. De ha valaki annyit kiír, hogy "cigány" akkor az már rasszista, neonáci stb. De ha valaki azt mondja, hogy "büdös magyar, mit keres még itt a Kárpát medencében" az nem rasszista, az jól mondja, meg igaza van. Jó példa erre román és szlovák "barátaink". Van a cigányokból is jó meg rossz ahogyan magyar embereknél is, csak más arányban. Jöttek, mi naívan befogadtuk őket, kizsákmányoltak minket és most már ott tartunk, hogy mi vagyunk a kissebség. És ahogyan elnézem nem csak nekem volt negatív tapasztalatom velük. (igaz az egyik volt legjobb barátom is roma volt). Nem akartam általánosítani, nem mindegyik "olyan". Csak vannak "furcsa" esetek. Na jöhet a minuszzápor.
2012. szept. 10. 20:06
 18/31 anonim ***** válasza:

Rasszizmus: bőrszín alapján történő megkülönböztetés.

Én nem a bőrszínük miatt ítélem el ezeket a férgeket, hanem a viselkedésük miatt. Hadd ítéljem már el őket, ha ők verták meg ismerőseimet, ők loptak meg többször is, ők szólogatnak be nekem az utcán, hogy "hú de megbasználak", és már a 8 éves kis szaros purdék is meg akarnak lopni!

Kérdező: ez ellen te nem tudsz tenni semmit. Se a tanárok, mert kb. minden eszközt kivettek a kezükből. Max. annyit tudsz csinálni, hogy a saját gyerekedet máshogy neveled.

16/L

2012. szept. 10. 20:40
 19/31 anonim ***** válasza:
45%
Jó, de épp ez, hogy nem csak a cigányok ilyenek, ezért is írtam, én úgy általánosságban rühellem az embereket... A legundorítóbb faj. De tényleg. Szóval emiatt én nem nyafognék. És a rasszizmus az fajgyűlölőt jelent, te most a cigány/roma szót a saját fajodból származó lényre mondod (vagyis az okosok ezt mondják) tehát simán rasszizmus. Na mindegy most nem kötekedni jöttem csak elhessegetem a tévhiteket.
2012. szept. 10. 21:04
 20/31 anonim ***** válasza:
94%
Borzalom, de igaz, és ez még semmi. A mai tizenéveseknek fogalma sincs a kulturált viselkedésről, mások iránti tiszteletről. Egy biztos, ha a fiamtól ilyet hallok majd, saját kezűleg mosom ki a száját szappannal. Az előttünk lévő játszótérre rendszeresen járnak kamaszok, akik ilyen szintű intellektuális eszmecseréket folytatnak, és a max 4 éveseknek való hinta állatokon szörföznek 14 évesen. Egyszer nálam elszakadt a cérna, és megkértem őket, hogy próbáljanak már disztingváltan viselkedni, mert kicsi gyerekek vannak ott, és zavaró a viselkedésük. Olyan nagy mellénnyel osztottak ki, hogy ha nem lennék úrinő, tuti letéptem volna a fejüket. Anno, én ennyi idősen még a szobámban suttogva sem mertem így beszélni, ha meg egy felnőtt rám pirított valamiért, hetekig szégyelltem magam. Sajnos ez elsősorban a szüleik, mindentmegengedeknekimertőazénegyetlencsillagbogárkám nevelésének következménye. Bele sem merek gondolni, hogy belőlük milyen szülők lesznek, és milyen gyerekeket nevelnek majd.
2012. szept. 10. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!