Miért nem engedik a szuleim, hogy olyan zenét hallgassak amilyet akarok? Kamszos szulok ti engednétek a kamasz gyereketek, hogy azt hallgasson amit akar? 15/L
Figyelt kérdés
a szuleim leordították a fejemet és kaptam egy pofot is,mert a telómon vannak olyan magyar rap zenék amikbe csunyán beszélnek.nem is a csúnya szavak miatt halgatom,hanem azért mert szerintem tehetség az ahogyan az eloadó a tokéletesen sorba rendezi a szavakat és még csak nem rímmelnek mindig a végek,mégis olyan jó az egész,és az egész zene szól valamirol,legyen az bármi,de van értelme,tokéletsen megírott zenék amihez tehetség kell.az egész ahogy megvan fogalmazva az nagyon jó és nekem ezért tetszik annyira.2012. szept. 5. 21:12
21/28 anonim válasza:
én a helyedben Kérdező feltennék egy JB albumot is, olyan jó vinnyogósat, hagy üsse meg a fatert a guta, amikor azt hiszi a fia b*zi :DDD
22/28 anonim válasza:
#6, punkypapa, yeeeah :D
a csaladomban egyedul en hallgatok rockbluesgrungepunk zenet, anyameknak mindegy, tesom a Disney chanalen no fol. cikizni szoktak, tiltani nem.
23/28 anonim válasza:
hát kérdező engem skrillex miatt szolnak le mindig... de csináld ugynazt amit ők... mikor zenét hallgatnak halkitsd le/kapcsold le :D a siker garantált xD
24/28 anonim válasza:
A Skrillexet nálam is csak fülhallgatóval hallgathatnád, mert én nem akarok magamnak fejfájást:D Nem érdekelne, hogy te mit csinálsz, de hangosan csak egyedül élvezhetnéd azt a vackot:)
25/28 anonim válasza:
Én nevelem a 14 éves húgomat, de lesz...om, hogy mit hallgat, csak azért szoktam szólni hogy halkan, mert a nyálas nyenyere zenéi az agyamra mennek. Bár mostanság mintha fejlődne az ízlése..
26/28 anonim válasza:
a szüleid balf*szok amiért nem jönnek rá, hogy ezzel semmit sem érnek el...
27/28 anonim válasza:
Nos a rap-et én is zsigerből utálom. A szavak rímelni szoktak egyébként, a Rimmel pedig egy kozmetikai cég neve.
Nem tudom mit tennék, ha a vmelyik kölök szeretni fogja... pofozkodni nem szeretek, de valahogy megpróbálnám formálni az ízlését. Ahogy veled teszik, úgy viszont egész biztosan nem lehet.
28/28 anonim válasza:
Szerintem 15 évesen már hallgathatsz ilyen zenét. Ha bömböltetnéd a szobádban, az már más kérdés, ahhoz van közük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!